VÄSTKUSTEN

Dag 1. Efter ca fyra timmars tågresa var jag framme i Göteborg. Mötte upp Sara och hennes bror Anders, samt Saras klasskompis Jessica. Vi gick runt i stan ett litet tag innan vi gick och åt donken, och sedan åkte vi till stugan i Onsala. På eftermiddagen badade vi (eller ja...dom, HEHE *badkruka*) från klipporna trots att det var dåligt väder. Det började åska ett tag, annars hade jag nog också hoppat i vattnet tillslut.


Dag 2 Får ju panik på den dåliga bildkvalitén. Andra dagen åkte vi iallafall ut med båten eftersom vädret bjöd på strålande solsken. Det var hur mysigt och fint som helst!!!! Vi åkte ut till en ö med massa klippor, och låg där och solade och badade hela dagen. Fiskade även krabbor vilket var askul, sen på vägen hem åkte vi och drog upp ett nät också, och då fick vi riktigt stora krabbor! Hahaha Sara ska ha en eloge för gourmetmaten vi hade med oss också! Alla fick en varsin skål varmt vatten och en förpackning nudlar, mmm nomnom. Tur att vi gillar Al dente:P Älskar deras fina hundar också, världens sötaste:'), och bästa personligheterna hahaha. Fia är den vita och Emma den bruna. Dog av garv när jag såg dem första gången med flytvästar HAHA, sötisar.
 

Dag 3 Sista dagen bjöd på Liseberg, och jag var glad som ett litet barn. Synd att köerna var så sjukt långa så att vi inte hann åka så mycket, för karuseller är typ det bästa jag vet!! Balder hade lixom 1 timmes kö...kändes inte så värt att åka den då. Vi åkte iallafall uppswinget, floomrider, atmosfear och kanonen, kunde inte sluta skratta haha! Åkte även radiobilarna och skämde ut mig lite i vanlig ordning:) HAHA, jag skulle försöka vända min polisbil (YEAH:P) och köra efter Sara och mosa henne, men istället så råkade jag köra rakt in i väggen HUR hårt som helst, och bredvid mig åker typ världens snyggaste kille, man ba ja, tja:):):)
Avslutar inlägget med en bild på min nya telefon:):) den högra alltså! HAHA Siemens kan ju avgå, sämsta ever, det är en tillfällig tegelsten för den som inte förstod...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0