27 DAYS LEFT

Längtar efter sol och vita stränder, varma kvällar och mysiga middagar på fina restauranger. Paraplydrinkar och färsk frukt på stranden, bruna kroppar som vaknar upp bland vita krispiga lakan. Saltvatten, bikini, och solblekt hår. Turkiet.

114.18

Ibland måste man ge upp något stort för att kunna uppleva nåt annat, kanske större.

May. 22, 2013


http://lolthatsme.tumblr.com/


BLOMMIGA SHORTS


09.08


-

Har det lite jobbigt just nu. Brottas med en miljon tankar och ligger för tillfället i underläge. I ett hårt jävla grepp. Samlar styrka och mod så kan att jag ta mig ur. Försöker hitta min motivation som antingen rymt eller glömts bort någonstans på vägen. Jag har aldrig någonsin känt så mycket som jag gör just nu, och humöret är upp och ner hela tiden. Det finns inget "mitt i mellan" utan antingen är jag så jävla lycklig eller annars så jävla ledsen. Dagarna rullar på ändå, såklart. En dag i taget. Han är den som gör mig glad, och det fina vädret hjälper också till lite grann. Lediga dagar veckor månader utnyttjar jag till att äta ambitiösa frukostar, sola på altanen när vädret tillåter, träna, fixa med mail och annat viktigt. Jag kämpar och försöker mest hela tiden. No pain no gain.
 
Ja, så är det väl.

JEANS SHORTS

Dammade av stenålderskameran och blev förvånad över hur skarpa och faktiskt ganska bra bilder den kunde ta - mycket roligare med såna här bilder istället för instagrambilder, eller hur?
 
På sätt och vis nya jeansshorts, aldrig använda iallafall. Köpte dem på rean i vintras för typ 75 spänn eller hur det var, snacka om kap!
 

MORNING COFFEE


VICHY NORMADERM

Min moster är på besök hos oss över helgen och igår kväll när hon anlände hade hon med sig en present. Eftersom hon jobbar på Apoteket får hon med jämna mellanrum hem olika produkter som ska testas eller som blivit över. Så igår fick både jag och min syster två olika hudvårdserier, en från Vichy's samt en från ACO - båda för fet och oren hy. Jag slarvar allt för mycket med ansiktsrengöring så nu blir det ändring. Hoppas dessa funkar bra bara.
 

-


ALEXANDRA BRING

 
source
Tjejen med drömkroppen, helt klart. Sjukt snygg outfit också.
 

RSS 2.0