NIGHTY NIGHTY

Dags att dra en sleeeeeep (duktigt av mig att lägga mig så här tidigt förresten), fast först ska jag nog kolla på några andra avenyn- avsnitt hihi, hur bra som helst. Nattinatti!

!


31 01 11

Hemma efter morgonträning, fotboll alltså. Det var inge vidare kul eftersom jag är helt död pga. förra veckans mördarträningar, massa löpning, styrka osv. Skönt med grön vecka nu, vilket innebär lätt träning. I helgen bär det av till Bollnäs(?) för cup också, najs.

Nu ska jag nog sova i nån timme eftersom jag inte fick många timmars sömn inatt. Vi hörs lite senare gott fooooooolk.

NU: SOLSIDAN

Avslutar en bra vecka på ett bra sätt genom att kolla på solsidan, äta vaniljglass med varma hallon, marräng och kiwi. Idag sover jag tidigt också, duktiga mig. Är helt slutkörd. Känns för jäkla bra att vara ledig från skolan imorrn också för den delen. CHILLIDILLLLLL

FIN MEN TYVÄRR EN ANING BORTGLÖMD LÅT


DRESS UP DINNER

Spenderade gårdagen tillsammans med jättefina tjejor. Det bjöds på finmiddag, godis, chips och massa gottigottgott. Mycket skratt och prat, och vi spelade ett skitroligt spel. Detta vill jag göra om, och jaaaaa alla är skitsnygga på bilden!

Ps. Juuuste! Klippte mig i fredags. (Resultatet ser ni ju på bilden..) Toppade bara, klippte bort kanske 2 cm och la i lite slingor, så det är inte så jättestor skillnad. Men nu är jag ääääntligen fri från min förskräckliga utväxt, wuhu!

+


/


THE FUTURE WILL TELL


RUBRIK

Har varit ledig hela dagen, skönt som attan. Spenderade natten hemma hos Tove, med mycket skratt som vanligt, du är bra vännen. "Imorse" (vi gick upp kl 1...) blev de våfflor med hallonsylt och grädde till frukost vilket gärna skulle få bli en vana, fast.....njae. Nu ska jag ta mig en snabb dusch, och sedan glo lite på Solsidan. Skriver sen, pussssssshäjjjjj.


CONVERSE

Dom här tycker jag e sheeeeeetans snygga azzzåå. Jag vill ha ett par nya Converse vettni, och är på jakt efter ett par leopardmönstrade (inte dom på bilden dock), har ej sett nårga i Sverige så mitt andra alternativ blir väl att beställa från internet.

HEY ELLIE


WISH


DO IT LIKE A DUDE

Hola bloggggen! Slutade 11 idag eftersom jag bara hade träning, sen begav vi oss ner på stan en sväng, jag och Tove alltså. Kom precis hem därifrån. Vi åt sallad på Vivaldi (hur gott som helst!!), satt där och pratade ett tag innan vi gick runt och kikade i lite butiker, mycket trevligt. Fick med mig ganska många saker hem, hittade bland annat 2 mysiga koftor på rea, ska visa er snart!

NYA STJÄRNTECKEN

Klicka på bilden för att komma till nyhetssidan.

Vad i hela friden är det här för skit? Har ju alltid varit stenbock och kommer alltid vara det. Kan ju inte bli skytt nu helt plötsligt?!?!?!?!?! Och vad är ormbäraren för muppigt påhitt? upprörd!!!!!!!

TRALALA

Precis hemkommen från träningen, den gick ganska bra idag faktiskt trots massa löpning (som jag tkr är det tråkigaste och jobbigaste som finns på denna jord). Nu ska jag ta mig en varm, lång dusch och sedan fortsätta med psykologin. Skriver igen lite senare, pusssss.


I DON'T KNOW


I DON'T GIVE A FUCK

Skiter i det här nu. I och för sig har jag inte börjat plugga än som jag borde gjort för 3 h sen hehe. Fixar det imorrn istället, även om jag egentligen inte har tid. Imorrn ska sista inlämningsuppgiften in. Har haft 3 inlämningsuppgifter + 2 prov denna vecka så nu förtjänar jag att få sova. Allt plugg förstör min dygns-rytm. Skitskola. Och fa-an om jag inte får det där jävla MVG't i psykologin sen, då blir jag arg.


BLEV 149 SEK FATTIGARE, MEN ETT LINNE RIKARE.


Köpte det vita dock (finns både i vitt och svart). Fanns bara bild på det svarta på BIKBOK's hemsida.

NY FAVORIT

http://open.spotify.com/track/0wDbYIl4fN2mccHczCJqEf

----

Nu: träning! (Mindre taggad eftersom det är fys...) Sen består resten av min kväll/natt av massa plugg, som vanligt. KUL. nolife

OUTFITS ÅRET SOM GÅTT

Erkänner att jag har varit sämst på att ta "outfitbilder" det här året, och ja..som ni ser har de flesta bilder min webbkamera fått stå för, vilket bidrar till aaaasbra kvalitét, wuhuuuuu. ELLER? (Och nej min sko hänger inte i en vit tråd (bilden i mitten) HAHA fan va fult de ser ut, märkte det nyss....har visst råkat måla lite i paint...)

.

Vafan tänker jag med.

DON'T BE AFRAID OF TOMORROW, JUST TAKE MY HAND, I'LL MAKE IT FEEL SO MUCH BETTER TONIGHT

Och sedan klickar du här, precis här.

I'M A BEAST I'M AN ANIMAL I'M THAT MONSTER IN THE MIRROR

Kan ju i stort sätt glömma allt vad sömn innebär, skolan mördar. hörs aldrig

WHAT WOULD THE WORLD BE WITHOUT MUSIC?


Klicka på bilden.

FUCK YOU

Du är dum, du är så hiskeligt dum, korkad och trög. Omedveten precis som ett litet barn, du förstår inte. Du kan inte se, du bara agerar, dumt. Utan att tänka. Jag ställer frågan gång på gång; varför? Varför gör du så här? Vad är det som pågår i din hjärna? Jag förstår inte. Du vet inte, du ser inte, du fattar inte. Vi är på två helt olika nivåer du och jag, och fan så lågt du ligger, idiot.

Jag kan inte längre se dig, men ändå gör du mig illa. Vad vill du uppnå?

 


-


YOU WILL SUCCEED BY TRYING YOUR BEST

Life comes with obstacles,

Ones that must be pursued,

No matter how rough the obstacle,

You will succeed by trying your best,

Failure does not exist if you try,

Taking “one day at a time,

You cannot change the past,

The best is yet to come,

The present is now,

Focus and work on the present,

Success will follow in the future,

Focus on the goals that you create for yourself,

Change is wonderful,

Do not fear change,

Change is wonderful,

Today is the beginning to a new destiny,

The mind is a powerful tool that has the strength to achieve,

Believe in yourself and focus on the positive aspects of life,

Take “one step at a time”,

And focus on what you have, not what you do not have,

Life is what you make it,

So look at the positive and over power the negative,

You control your life.


LEO DI HANDSOME

Åh herregud säger jag bara, får man verkligen vara så här snygg???????????????

Kolllade nyss på Titanic för första gången (jag vet, det är nästan lite skamligt, eller nej det ÄR skamligt att jag aldrig har sett den) och den va hur bra som helst! Grät inte en enda skvätt ska ni veta, och skönt var väl det. Fast det kan iof. bero på att jag inte såg exakt hela filmen så, det blir väl att kolla på den igen någon dag. Nu ska jag väl ta tag i allt plugg jag har som jag egentligen borde börjat med tidigare, men som jag som vanligt har skjutit upp. Skola och prov imorgon, och motivationen ligger på 0. chill

TOO MANY THOUGTS

weheartit

SYSSELSÄTTNING

Så här kan jag sysselsätta mig när jag har tråkigt, är sjuk och har alldeles för mycket tid. Bilden är gjord i ett ritprogram som heter Sai.

ROTTWEILER

Har alltid tyckt om hundar, och har alltid velat ha en hund. Men eftersom mor min är allergisk så har vi aldrig kunnat skaffa någon. Men någon gång i framtiden, när jag får mycket tid över, då ska jag helt klart skaffa mig en, en Rottweiler. Världens absolut finaste♥

Har ni någon favoritras?

EN GANSKA SÅ GRYM TEXT

Som om kärleken inte var komplicerad nog. Som om rädslan för att inte vara den enda, eller inte bli älskad tillbaks, inte var stor nog. Nej. För då kom Facebook. Och la förhållanden och dess problematik på en ny nivå. Plötsligt var man tvungen att bekräfta förhållandet inför vänner och bekanta att kommentera och studera. har han snygga semesterbilder? inga alls? då måste han vara ful. är han ful, oscar? är det inte lite varning att han är med i gruppen “adriana lima”? du är ju mörkblond. då gillar han ju brunetter? obvioulsy. det står ju på facebook. Och är man inte tillsammans på facebook, då är det inte officiellt. För då vet ju ingen. Och det som ingen vet, det gills inte. Och med “gills inte” menar jag att du är singel tills facebook bekräftar annat. Så du skickar iväg en förfrågan efter andra dejten. bara för att vara säker på att han inte träffar andra. och han svarar inte! han ignorerar det. jaha, då va det kört. singel för livet. det blir till att plocka fram vibratorn och köpa årsförbrukning av aa-batterier. det här är ju rena helvetet! ska det vara så jävla svårt att få en stadig kuk?


du är arg, tills dess att han med ett blygt leende uppvaktar dig på sängen och ber om att få fråga chans irl.

Och så var det detta med att “gilla”. Varför gillar han att hans syrras kompis “äter kladdkaka”, men inte att du “är på myshumör idag”. Varför gillar han tjejer som dränker sorger i bakverk hellre än en kelkåt flickvän? Jaha, hon är ju brunett, ser du efter att ha spanat in profilbilden. Kollar en extra gång. Brunett. Ingen tvekan om det. Det va ju själva fan. Så du bakar en jävla kladdkaka och lägger upp bilden i fotoalbumet, äter och skvätter choklad över hela kroppen. kom och smaaaka, din jävla kladdkakebög! En ny notis (!) – “Mamma gillar”. suck.

 

Som om kärleken inte var komplicerad nog. Nu har han blivit vän med någon kurvig brunett. Vem är hon då? Var det i helgen dom träffades? Gav han ut sitt nummer också? Gav han kanske nummret, och nu har de smsat, och bestämt sig för att göra det officiellt på facebook. Nu är de officiellt vänner på facebook. Det var de det. 2 år i sjön. Nu är han borta. Ska man gilla kanske? För att visa att man inte alls är upprörd, fast att man bakat ännu en kladdkaka av ren ångest. Så man gillar. Tills man kommer på att det skulle kunna tolkas som ett godkännande för otrohet. Men du kan ju inte ta bort det. Då verkar du schizofren. Och om brunetten intalar din pojkvän att du är schizofren, då är du ute ur leken. Och så ringer han. Hela din värld är upp och ner och så ringer han. Och han låtsas som ingenting. Han är helt lugn. trevlig(!?) Nästan som om han var kärleksfull. Det är han inte. den otrogna jäveln. Så du blir förbannad, “varför gillar du inte mina statusuppdateringar?! och vem fan är hon den nya brunetten du snackar så mycket med?! hon ska ge fan i mig och vem jag är! jag är fan INTE SCHIZOFREN! du äcklar mig, oscar!” Oscar är påväg hem till dig efter att ha sett din facebook uppdatering, brunetten är hans kusin från Norrland. Du är kladdig av choklad och tårar, påväg att plocka fram vibratorn igen. Och allt, på grund av facebook. Ogilla.


Av: Dollyblond

 


B L Ä

Hatar att vara sjuk, åh ja vad jag hatar det. IGEN dessutom, det här är inte okej. Huvudet är tungt och fullt med snor (ja, gott låter det) och lock för öronen har jag också, gillagillagilla. Tur att febern har gått över annars hade jag nog dött. Har ruttnat i snart 4 dagar, om jag inte blir frisk snart vet jag inte vad jag gör.

Nu hade jag tänkt att glida iväg till Maxi och sedan McDonalds för att äta lite "mat". Ska köpa massa gott jag kan trycka i mig ikväll så att jag kan tycka ännu mer synd om mig själv. tjingtjong



SOMETHING'S MISSING


weheartit

LOUD


RSS 2.0