OM DET ÄNDÅ VORE ENKELT

Är förvånad över att jag ens kom upp imorse. Somnade klockan 3 inatt, fan jag måste skärpa mig. Måste skärpa mig i allt, är alldeles för lat och egoistisk. Det är dags för en förändring. Jag ska lära mig uppskatta. Lära mig att komma i tid. Börja kämpa igen, hatar att ligga på botten. Skärp dig nu för fan, det blir vad man gör det till. Det är inte långt kvar, det är nu det gäller.

NEW ROOM - WHITE SILVER PURPLE

Ja, det är väl lite såhär jag har tänkt ha i mitt nya rum. Dock är fondväggen inte grå utan vit med krumelurer (huuuuuur fin som helst) och bänken på vänster sida ska bytas från en svart till vit. Texten på väggen ska jag också ändra. Sedan har jag köpt vita transparenta gardiner som också ska sättas upp, mycket vitt som ni märker haha, men det är fint tycker jag. Men aja, det här är på ett ungefär iallafall.

MY HEADS A MESS

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man vill göra, borde och vill. Och mitt i allt så ska man räcka till.

DFGHJKL

Har haft ett grymt lov, känns som att man verkligen tar vara på dagarna nu eftersom den efterlängtade solen varit framme så pass mycket. Håller tummarna på att vädret håller i sig hela sommaren ut.

Har haft en chillig dag idag då jag först vaknade upp hemma hos Carianne, cyklade hem i det fina vädret(♥♥♥♥) för att sedan lägga mig på altanen och sola i någon timme, fixade vidare i rummet och ja, har väl inte gjort så mycket mer. Rummet börjar bli klart och det återstår bara att fixa lite fler möbler, gardiner och lite annat smått, fiiiiint jappjapp.

JUST CAN'T GET ENOUGH

Schteeeeeeeeeeker lagom på altanen, dags att få lite färg på kroppen.

20 04 11


Levis-jeans från USA / Linne från BikBok / Kavaj från Monki 
Precis hemkommen från The Studio, har haft en väldigt rolig dag må jag säga! Vi fick några fina bilder med oss hem iallafall, ska visa er snart!

Just nu sitter jag och äter skogsbärsyoghurt med fraskuddar och ska om sisådär 20 min börja byta om och fixa innan träningen. Ikväll (om jag hinner och orkar) beger jag mig hem till Carianne och grillar, fina grejjjjer vettni.



THE STUDIO

Försöker att välja kläder inför fotograferingen på The Studio senare idag, och märker att jag inte har några. Jobbigt liv jag lever, fattigt också för den delen. KULT. AJA ni får väl se bilder sen om jag köper några, hejdo.

*

Ska cykla (ja, ni hörde rätt!!! jag ska cykla!.......(fan va konstigt ord förresten..cykla?) ) in till stan för att umgås med en saknad Maria. Vädret är underbart förövrigt. Skriver senare, pussss.

WAITING FOR THE IMPOSSIBLE TO HAPPEN


MITT SÅR :P:P:P:P


Vill äckla er ännu än gång då den här bilden är vidrigare än den förra, omtänksamt va:)))))?. Klantigaste ever, jaaaaaaaaaaapp. Hahaha kan min blogg bli mer ointressant, bloggar om ett sår? "Snäääääälla tyck synd om mig" typ. ♥♥♥♥

RYMDNAGLAR


ASWEDRTGFVHBJNKML

Äckliga jävla knä, kapar dig snart.

PÅSKLOV♥

Ägnar resten av kvällen åt OTH-avsnitt och en massa onyttigheter, klagar inte.

SMIDIG CHEY

Upptäckte för längesen att jag är en sån där människa som verkar lyckas med det mesta. Att slänga mig efter en boll på en konstgräsplan för att sedan få ett stort brännmärke över hela knät är väl kanske inte det smartaste jag gjort. Det hela skedde förresten på idrotten i skolan så det var ju inte direkt värt att ta den smällen. Höll dessutom på att dö i duschen sen för att det sved något så jävligt. Inte nog med det så torkade såret fast i mina strumpbyxor efteråt och jag när jag skulle ta av mig dom var jag tvungen att dra upp det igen. Nu svider det som in i helvete för varje steg jag tar. Bra gjort Isabelle, riktigt smidigt.

GIVE ME SOME MONEY

Ge mig pengar så att jag har råd att gå runt så här, blöööööööh.

MAT


Att komma hem slutkörd efter en jobbig träning och bli serverad grillad kyckling med pommes och beasås är ju guld. Kanske inte världens nyttigaste då men....vem fan bryr sig? Inte jag iaf, att äta tills man spricker är ju ett rätt skönt motto. Lite mango och OTH på det här så och det kan knappast bli bättre.

TCHILLIDILLLLAR I MIN HATT

Känns så jäääääääävla bra att vara klar med alla proven, seminarium och alla andra skittråkiga skoluppgifter, dags för lite påsklov nu weheiiii. Hoppade första lektionen imorse för att jag skulle plugga till svenskaprovet, vilket istället resulterade i att jag sov till kl 10....icke brå. Hann läsa lite i bussen påväg till skolan och lite efter idrotten, som tur var väl att provet inte var så svårt. Blir nog ett VG iallafall, hoppas hoppas. Efter skolan tog jag och Hanna bussen ner till stan för att äta världens godaste pastasallad på Vivaldi, så nu sitter jag här mätt som tusan och ska snart ta mig en liten tupplur, ikväll blir det spinning och core med laget, kommer va dööööd efteråt, men det är det väl värt. Blir ju stark som en oxe........ Ha en fortsatt bra torsdag, tjingtjong!

SKOLTRÖTT

Åh jag orkar bara inte. Vet att lovet närmar sig med stormsteg och att jag borde hålla ut och kämpa med det sista plugget som är kvar, men. JAG.ORKAR.INTE. Har setat alldeles för länge vid datorn nu, och har fördrivit tiden (som egentligen skulle gått åt till plugget) genom att sova, träna, äta, duscha. Allt för att slippa plugga. Men eftersom klockan nu börjar ticka mot midnatt, så måste jag nu ta tjuren vid hornen och komma till skott, annars får jag aldrig gå och lägga mig. Så nu hoppar jag ner i sängen i sällskap av retorik-papperna och hoppas på att svenska provet imorgon är lätt. Sov gott folket.

KLICKA PÅ BILDEN


TOP 4 FAVORITBLOGGAR








KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGARNA
Erkänner att det är jävligt svårt att rangordna dessa bloggar efteresom alla är grymma på sina sätt. Men här har ni mina favoriter iallafall!

++++


SOMETHING NEW


Har införskaffat mig en ny huvudbonad, 99:- från H&M's herravdelningen, samt nya brilllllz från Cubus för ynka 50 spänn, fint som snus.

A PART OF MY COLLECTION

Bästa skon som finns.

HAR UPPTÄCKT MINA DOLDA MATLAGNINGS-SKILLS

Pasta med cremefraiche-pesto-räk-röra. Gruka, isbergssallad och majs = MMMMM NOM NOM.

TCHILLAR PÅ ALTANEN



Vädret är grymt så jag inviger altanen tillsammans med historiaboken, lite kladdkaksmet och ett glas mjölk moahah. Ska passa på att ta tag i plugget nu så att jag slipper stressa med det ikväll som jag brukar göra, dooooktig.

MADDI JANE JAR OF HEARTS

Önskar att jag kunde sjunga lika bra som Maddi Jane, här gör jag ett misslyckat försök iallafall, hahaha herregud vad håller jag på med..

VARFÖR SKA DET ALLTID VARA NÅGOT SOM ÄR FEL?

Sitter här som ett fetto och smäller i mig kakor, bästa som finns typ. Hade damp idag på träningen också för att den gick ju helt åt helvete, klart ska man göra illa fot-fan när man precis blivit bra i låret, tchill. Alltid ska det vara nåt. Vill ju ba börja tjura typ. Efteråt, arg som ett bi åkte jag direkt till Lidl för att köpa energidricka, nom nom. Gick runt i 1 år där för att jag inte kunde bestämma mig för vad jag skulle köpa, fett mobbad. Nu ska jag tillbringa resten av dagen i soffan framför OTH, sedan kanske jag borde fixa i mitt rum också, spackla, slipa, måla osv, händig kvinna jappjapp. Ikväll ska jag iallafall träffa mina tjejer, och förhoppningsvis får dom mig på bättre humör.


.


LOOKBOOK

Längtar efter att få gå runt i shorts och bara ben, kan sommaren skynda sig lite eller?


:)

Behöver inte och bryr mig inte. Stark ändå.

SCARYYYYY

Spenderar kvällen med en lite speciell vän......

RSS 2.0