MY HOUSE


Såhär ser alltså mitt hus ut, klicka på bilden för att se hur det ser ut innuti! (Det är inte jag som har tagit bilderna, utan en fotograf, eftersom vårat hus är till salu) När ni klickat på bilden, och fått upp bilderna. Scrolla då ner en liten bit så hittar ni en bild på mitt rum ("Sovrum 2" alltså).

THINGS AINT THE SAME, AND I'M READY FOR A CHANGE

Har införskaffat mig en kalender, så nu jävlar ska jag ha koll på allting. Har sagt det förut men det har knappast hänt någonting, men nu, nu SKA jag bli duktig igen. Nu stänger vi ner msn, facebook och allt annat som kan tänkas vilja störa mig, endast Spotify får vara på, och så tar vi och börjar med psykologiuppgiften, haha nu är jag taggad!


-

Han är inte bra för dig.


hihi SNOOOOZI♥

Tog en lite för lång sovmorgon känner jag, att gå upp klockan 3 är väl knappast godkänt? Hur som helst så är jag på bättringsvägen nu, känns skönt! Nästan ingen hosta kvar och halsen gör inte lika ont längre, dessutom kan jag snart prata som en vanlig människa haha.

Nu sitter jag och äter "frukost" och ska nog ta tag i lite plugg, det väger mellan plugg och tv, hm...? Vi alla vet nog vart det slutar haha. Men jag har ju hela natten på mig att plugga eftersom jag inte kommer kunna sova inatt ändå, så tv'n here i coooooome.


Hahaha söta..



Världens absolut bästa fotbollslag, FC BARCELONA

http://leloveimage.blogspot.com/


KLICKA

CAN'T YOU SE I'M FADING AWAY

Känns som att livet är en aning jobbigt nu, ångrar starkt att jag brukar säga "åh kan inte jag få bli sjuk nångång!!"  Jag har nämligen inte varit sjuk på flera år, så har tyckt att det borde vara min tur någon gång (så att även jag får vara hemma från skolan hehehe), men tar tillbaka alltihop, det här är fan inte kul!

Har legat till sängs hela dagen än så länge, måste väl gå upp och göra iordning någonting att äta, dör snart. Efter det ska jag sätta på en film och mysa i soffan hela dagen, ja..det ska jag göra! BYE


YOU MAKE ME WEAK


Jag förstår fa-an inte hur du tänker. Vill bara bryta mig in i din hjärna och se vad som försigår där, låt mig få förstå varför du beter dig som du gör. För just nu känner jag mig helt jävla lost.


GLÖGG


Sitter och dricker glögg och pluggar inför samhällsprovet imorgon, måste få ett VG annars är det kört. Slutbetyget hänger på detta prov, och jag som knappt har öppnat samhällsboken, fan vad jag är dålig.

JULMARKNAD

Vaknade halv 2..(haha skön sovmorgon) och då var det bara att hoppa in i duschen, äta och skjutsas iväg direkt för att jobba 3 timmar på julmarknaden här i Västerås. Var bland det drygaste jag gjort i hela mitt liv, frös som en...ja, jag vet inte vad. Nu är jag iallafall hemma, unnar mig en kopp med glögg och några pepparkakor, nu jävlar ska jag bli frisk! Snart futsal-dm och jag kommer få damp om jag inte kan vara med på det.


IF SOMEONE COULD EXPLAIN



HP

Igår var väldigt trevligt, men framför allt...kallt! Seriöst 15 minusgrader ute och jag hade skinnjacka...smart. Jag gick iallafall på "Harry Potter - Dödsrelikerna" tillsammans med Rebecca, Hanna, Amanda, Patrik, Gustav och Adam. Blev en finmiddag på Spicy först innan vi gick till Ica och köpte godis för att sedan kila vidare till bion. Filmen var bra, precis som alla de andra HP-filmerna. Har dock inte sett alla, måste göra det snart iallfall!


.

Åhhhhhhh hatar min halsjävel.

HOSTAR VÄL UPP EN LUNGA


Detta är väl ungefär vad jag ska livnära mig på de senaste dagarna, mmmm nom nom nom.

DEAR SANTA


Ja, ni har nog sett den här förut.


MY ROOM




Storstädning av hela huset, känner mig sjukt duktig. Mitt rum har nog inte varit så här fint på flera år haha!

"HEI BLÅGGEN"

Tjapppalappappapaaa. Har precis kommit hem från skolan, och sitter just nu och lyssnar på musik och försöker tina upp tårna. Har börjat inse att converse kanske inte är det bästa sko-valet när det är 2 dm snö ute. Idag hade jag förövrigt haft nationellt prov i engelska, gick väl hyffsat bra (trodde nämligen att det skulle gå sämst), så det känns skönt att ha det överstökat iallafall.

Nu ska jag snart börja cleana upp efter bombnedslaget i mitt rum, så att min mor blir lite glad. TJINGTJONG!


CONOR MAYNARD


Sjukt hur man kan sjunga så här jäkla bra, förstår inte! får typ rysningar. Är säker på att den här killen kommer bli nåt stort en vacker dag.

VART TOG LIVET VÄGEN?

Badar i läxböcker ikväll. Ligger efter med 2 inlämningsuppgifter, har nationellt prov i engelska på torsdag. Ska ha gått igenom några engelska texter tills imorrn, har samhällsprov på tisdag nästa vecka. Veckan där på har jag ett fett prov i geografi. Samma vecka, seminarium på psykologin tisdagen 7/12, ska då ha läst ut ondskan och vara berädd på att skriva en uppsats om den. Har ytteligare en inlämningsuppgift, fast om psykologi och den ska skrivas och lämnas in innan jul. Känns som jag har en del att ta tag i, vart tog livet vägen?


PARADISE HOTEL

Sitter och fördriver tiden på Facebook, fast jag egentligen borde plugga. Kan någon svara på varför man är så beroende av Facebook? Skittråkigt egentligen ju? Sitta och läsa om andras liv, om och om igen haha. Hatar för övrigt att jag sparar allt plugg till sist, sämst. Aja, ska kolla på ett avsnitt av Paradise Hotel nu, orkar inte plugga..




TRUE WORDS


pic by me
text by unknown

DAMP TJEJ


Hahaha asså det här va typ det roligaste klipp jag sett på länge, skrattade så mycket att jag grät nyss. Hahaha fyfan vad kul, speciellt när hon slår soffan, HAHAHAHA jag avlider!! Tack Tove för att du visade mig klippet, gjorde min söndag helt klart!

THEY SAY THINGS HAPPEN FOR A REASON

Nu ska jag fortsätta med att smörja in mig med hudlotion, måla naglarna och äta. Efter det blir det pluggpluggplugg. Ligger efter i alla ämnen, får ingenting alls gjort på lektionerna, och att försova sig har sina nackdelar också, eftersom jag missade flera uppgifter vi fick i tisdags. Jaja, får väl försöka se allt från den ljusa sidan, fick ju sova ut iallafalll! 

Ps. Det går inte att ladda upp bilder, därav anledningen till ett kanske grått och trist inlägg.

FUTSAL

Nyss hemkommen från träningen, doppboll första 15 min, och sedan spel 1 h. Hur jävla kul som helst, älskar verkligen futsal!

 
Asså dom här är helt störda, sjuka! Verkligen hur grymma som helst, känns som man har en del att lära sig haha.

EN LISTA

Du heter: Isabelle Vivianne Burlin
Smeknamn: Issa, Kisso, Izz, Izze, Bullen, Burran, Burre, Burlin, Isabaoli, Ibb, Ibbe, Isballe, Bell, Bellis, Bella
Låt som när du är ledsen sörjer till: Petter - Längesen
Vad tror folk om dig: rolig, trevlig, social kanske? haha vet inte.
Vad får du oftast komplimanger för: mitt hår och mina ben
Hur imponerar man på dig: någon som kan vara sig själv rakt igenom, och strunta i vad andra tycker.
Brukar du skratta för dig själv: haha hela tiden.
Äger du några converse: 4 par.
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: blir aldrig full :)
Är du allergisk mot något:  nixpix
Hur svarar du i mobilen: ”hallå?”
Brukar du komma i tid: i skolan, ja. annars inte haha…
När mår du bra: bland vänner
Vad saknar du: farmor<3
När brukar du oftast gå och lägga dig: alldeles för sent
Är du blyg: nä inte direkt
Sysslar du med någon idrott: yes, fotboll!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut
Har du spytt offentligt: japp, usch.
Är du bortskämd: lite kanske…
Vad gör du i morgon: spelar fotboll och pluggar
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: didier drogba
Vad längtar du till: värme
Vad använder du för schampo: det som står i duschen
Hur gammal är du: 16 år (93a)
Tycker du om någon just nu: nix
Är det okej att gråta: absolut
När grät du senast: hm…längesen
Är du bra på att laga mat: jag kan om jag vill
Vilken är din favoritglass: bananglass
Vad äter du helst när du ser på film: godis
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska helt klart
Har du någon gång gråtit dig till sömns: japp
Biter du på naglarna: nej, usch!
Röker du: nej, usch!
Hur ofta tränar/motionerar du: flera gånger i veckan (fotboll)
Senaste låt du hörde: Lars Winnerbäck - Elegi


TOVE STYRKE - FOUR ELEMENTS


Galet snygg tjej, och grym låt. Klicka på bilden för att höra min nya favorit!


DET VAR SÅ LÄNGE SEN SIST JAG KÄNDE HJÄRTAT SLÅ


Super fint från H&M och Cocoo.se, älskar byxdressen, och ringen ska vi inte tala om!


iPod 4th Generation


Åh snälla snälla snälla snälla snälla! :(

ON MY WAY DOWNTOWN

Drar ut på äventyr med Maria. Vi ska ta oss ner till stan för att äta middag, sedan får vi se vad som händer. Lite senare ikväll ska jag även träffa Sandra hade jag tänkt, får se vad hon har för sig. Nu måste jag fixa klart mig för att sedan springa till bussen. PUSS


WE R WHO WE R


Klicka på bilden gott folk.

NY BLOGG

Skapar en ny blogg eftersom jag vill kunna använda bloglovin till bloggen. Här kan ni läsa min gamla blogg.

RSS 2.0