+

Love this picture.

290312

Lyssnar på fin musik och drömmer mig bort på tumblr.

21:39



280312

Försöker hitta nåt sätt att hinna med livet mellan träningar och plugg, att få allt att gå ihop lixom. Skolan mördar med inlämningsuppgifter och prov. Den lilla tid mellan skola och träning så sover jag mest. Lagom sliten kvinna söker påsklov!!! Får hålla ut i två dagar till, sen har jag mycket att se fram emot! Både studentkryssningen (ÄR GALET PEPPPP!) som nog kommer bli hur kul som helst, och sen i slutet av påsklovet åker jag på träningsläger med laget, till Turkiet! Så två veckors ledighet väntar mig. Ska bli så sjukt skönt att få komma iväg till sol & värme.

GOSIGOS

Hihi pluttisar. Den första vovven e Saras, den andra e min. Mmmmwaha.

GLADIS

:)

ADHDDAMPRYCK

Stör mig på dig och dig och dig så äckligt jävla in i helvetes mycket, blir så jääääääääävlaaaaaaa irriterad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANGELICABLICK.SE

Asså måste bara säga det att....FAN VA COOOOLT!!! Skulle själv kunna tänka mig att göra detta.

IDAG VAR DET TYP STORM UTE..

..så jag hade keps på mig.

180312


160312

Tänker inte röra mig en endaste meter till idag. Peace

150312



120312

Fortsätter att må så där bra! Träningen gick super ikväll, är förvånad över att jag orkar och hänger med konditionsmässigt, men det är ju bara bra! Ser väl dock inte så jättemycket fram emot fysen imorrn...men aja. Just nu sitter jag här mätt och belåten med Veronica Maggio. (SKOJAAAAA!!!!.....hon är med i hörlurarna alltså) Har två timmar på mig att skriva och skicka in en religionsuppsats på 2-3 sidor, det borde jag ju klara? Dags att sätta igång I guess. Kanske skriver sen, eller kanske inte? I vilket fall som helst, hare göttttt!

LÄNGTAR EFTER SHORTS OCH BARA BEN

Foto: Rebecca Siponen

PLEASE JUST DON'T WORRY


Livet går hela tiden upp och ner. Jag hade oturen att få världens sämsta början på det här året. Man skulle väl kunna säga att jag har skrapat i botten ett bra jävla tag, men just nu är jag på väg uppåt igen och det känns bara så himla bra. Allt flyter på som det ska och fan vad jag har växt (update: HAHA, läste igenom det här nyss, vadå växt? krukväxt?, VUXIT* ska det stå såklart..)som människa av allt som hänt. Det är så sant som det är sagt, att det man inte dör av, blir man starkare av.

MUSIC


Att lyssna på musik under tiden man pluggar gör det hela så mycket enklare.

DET GÅR BRA NU

Det finns några människor i min närhet som inspirerar mig. Såna som tar tag i saker på en gång, följer sina drömmar och inte låter någon stoppa dem, de som genomför saker utan att skjuta upp allt till morgondagen. Jag vill också bli så. Ansvarsfull och produktiv. Därför tog jag idag tummen ur röven och sökte jobb på både McDonalds och via kommunen. Hörde även av mig till ett lag jag förmodligen ska provträna med imorgon. Och i veckan ska jag lämna ut mitt CV till några butiker i stan, för vet ni vad? Jag har bestämt att inom en snart framtid så SKA jag ha ett jobb, jag ska tro mer på mig själv, och jag ska framförallt VÅGA.

ROTTWEILER

source
Världens finaste hundras. Vill ha en sån här söt liten kompis som kan följa med mig på mina powerwalks.

-


EN LITEN PAUS FRÅN LIVET


weheartit
Igår när jag var på bio och såg En gång i Phuket, insåg jag för första gången på länge hur mycket jag behöver komma bort här ifrån. Vill till ett 30-gradigt Thailand och bara skita i allt. Frihet.

FAVS






weheartit

SNAKE

source
Fantastiskt fin kjol. Tråkigt att den är från GT dock, kommer ju knappast bli ensam om att äga en sån här fining om jag skulle få för mig att köpa den.

MOTIVATED

Från och med måndag, kämpa.

DON'T GIVE A FUCK


STOP KONY 2012

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HEMSIDAN

SUNNY DAY

Tänkte börja med att säga att jag älskar när solen skiner in genom mina persienner, vilket den gör just nu. Riktig sommarfeeling!! Har som vanligt sovmorgon till halv 1 idag, men det känns ganska tungt ändå..har ett naturkunskapsprov som jag med garanti kommer få IG på, BLÄ. Ska gå upp och äta frukost nu och sen chilla ett tag till innan jag drar mig mot skolan. Värt inlägg, aja hejdoo.

THERE IS A PURPOSE FOR EVERYTHING


5 MARS

Kaffe och äggmacka (fin kombination hehe..) sitter otroligt fint efter min första fotbollsträning på ca 2 månader. Nu är det bara dags för huvudvärken att gå bort och sen är jag redo för skolan! Have a nice day folks.

GOLD


source
Dösnygga skor från Zara. I want them so baaaaaad!

.


NEW IN, OLD OUT

Behöver inte längre skämmas över mina gamla fula converse. New in, old out.

2 MARS

Håller på att dö av värme här hemma, sjukt vaaaaarmt (men det är bara bra, bort med snön, wiho!) Åker ner till stan för att jobba på projektarbetet med Tove, passar väl på att dra en fika i det fina vädret också. Hörs brorsor!!!!!

(Juste, KOLLA vad långt mitt hår blivit!!!!)

+

“Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!”
Audrey Hepburn

RSS 2.0