TRÄNING





Lekte lite biff idag, blä jobbigt. Skulle springa i spåret men fick blodsmak i munnen efter ett tag så powerwalkade resten av sträckan istället (mhm...väldigt vältränad..not) Har precis kört klart lite styrka så nu är jag ganska mör i kroppen, hej träningsvärk imorrn!

(Kolla alla videos om ni vill)
Mage: (Jag körde inte lika många reps som han i videon dock hehe) Försökte göra 15-20 reps i varje set(8).
Triceps: (3kg's hantlar) 10reps x 3set
Biceps: (3kg's hantlar) 15reps x 3set
+ streching!
Nu: Dusch och sen eventuellt ner på stan! Tjingtjong


SISTA MINUTEN?

pic1:unknown | pic2: by me (Malta 2010)

Igår när jag och Tove var på Ticket och kollade upp lite grejer angående våran klassresa blev jag väldigt, väldigt, väldigt sugen på att åka utomlands. Det var längesen jag var utomlands med min familj. Vi brukar försöka komma iväg minst en gång per år, fast de senaste året har vi inte kommit iväg pga olika omständigheter. Det senaste landet jag besökte var Holland sommaren 2011, och jag ska inte säga att jag inte hade kul då för det hade jag verkligen! Men det jag saknade på den resan var värmen och ett hav att bada i.

Just nu saknar frihetskänslan, att ta dagen som den kommer (fast det brukar jag typ alltid göra hehe..), att inte ha några måsten, att ligga på stranden och äta färsk frukt, att sola och bli brun, att bada i havet (♥) att äta god mat, att gå på restarurang varje kväll, att lära känna nya människor, att lämna gråa tråkiga Sverige bakom mig, att bara ha det jävligt bra, det saknar jag. Ska försöka övertala mor och far min, hoppas hoppas!

TOMORROWLAND

Asså åååååååh, fatta mäktigt. #SAKER ATT GÖRA INNAN MAN DÖR

KRANIUM

Resultatet!

20.36

Lyssnar på Amanda Fondell och ritar en dödskalle, japp. Fin tisdagskväll.

IDAG HAR JAG..

..tränat fotboll för första gången på ca tre veckor, det var jävligt kul. Jag har ätit bla. gubbröra och ananas. Varit i skolan och inte lärt mig ett skvatt. Fikat med en vän, pratat och pratat och pratat och tagit igen en jäkla massa sedan vi sågs sist. Nu ska jag äta nåt och sedan ringa och tala om livet med en annan vän. Hörs.

14.24


HELG

Helgen har varit bra. Har spenderat mycket tid med människor som gör mig glad. Har ätit mängder av mat och godis och har ännu en gång insett att det är livets passion...matkoma<33333 Ska därför äta en fet frukost och fortsätta kolla på Tough Love. Hare gött.

I SEE YOU, I'V BEEN WAITING FOR A LONG TIME

Lyssnar på den acoustisca verisionen av Long Time by John De Sohn och har precis ätit klart min frukost. Grönsaker med dipp, haha något man brukar ha till snacks i vanliga fall men jag hann aldrig äta det igår kväll framför handbollen så det fick bli min frukost idag. Idag måste jag in till stan för att fixa ett nytt ID kort (fett drygt....) och sedan ska jag promenera med Tove i Rocklundaspåret. Ikväll blir det en liten utgång med fina vänner och bättre än så blir inte min fredag. (Och juste, mina skor kom igår, så jävla fina!! Fast glappar lite lite när jag går så får väl lägga i en extra sula eller nåt, men annars är dom helt perfekta!)

HEY

Provar en ny frilllll idag, yäs. Nu sticker jag på äventyr med Marcus och Simon. Wihu

COME TO MAMA

Så in i helvetes förbannat äckligt jävla SNYGG. Fattar inte. Kolla hans ögon lixom......wah

NITTONDE JANUARI

Tjeniz bloggish. Har tagit helg för veckan, för skönt! Sitter och väntar på att det ska bli lite ljusare ute så att man vågar sig ut i spåret utan att behöva få för sig att någon står och stirrar på en bakom varje träd man går förbi. Mörkrädd vare här, japp. Ska alldeles strax gå och fixa lite frukost, har ont i magen för att jag är så jävla hungrig.. Dagens planer är inte bestämda än, vi får helt enkelt se vad som sker idåååg. CiaoOoO.

ALLDELES FÖR FINT


OFF TO DA GYM

Glider iväg till gymmet och pumpar så gott det går, fan så motiverad jag är till träning, ska bara se till att bli hel så kommer allt bli så jävla bra.

SERIOUSLY?

Asså ärligt varför visas inte min header? Damp. Får väl deala med det där imorrn då. Sov gott people, medans jag kollar på SATC hela natten.

VAD TYCKER NI OM MIN NYA HEADER?

Min nya header! Vad tycks? (Det kan hända att ni inte kan se den ännu, utan att min gamla är kvar...bloggen måste uppdateras elr nåt sånt shit..)



Min gamla!

EN FRÖJD FÖR ÖRAT

Idag ska jag sitta i min säng och lyssna på Erik Hassle hela dagen, hejdå.

NELLY SHOES

Visst fan kan man köpa lycka, i alla fall om det är i form av skor (fy-i-helvete-vad-fina-de-grå/beiga-är!!!!!) Kolla in Nellys hemsida HÄR. Jag tror inte jag behöver säga mer än så.

PEOPLE SAY YOU DON'T KNOW WHAT YOU'VE GOT TILL IT'S GONE

(Hahahah rubriken...) SÅ JA, DET JAG VILL HA SÄGT ÄR VÄL ATT JAG SAKNAR DET DÄR JÄVLA HÅRET IALLAFALL TROTS ATT DET SKULLE SMÖRA/TOVA OSV OSV IBLAND. Skitockså, bara å börja spara igen då! Tar ju ba typ 3 år så de e ju lugnt:):)............................
Å andra sidan ser jag ju fett cool ut nu? (:P) Nej men diggar mitt korta hår också, dock inte när det är uppsatt, jävla fjutt-tofs....







Och asså.......ibland va jag ju rätt ful i långt hår också ju???? så det kanske inte är nåt jag borde sakna ändå???????

17:15

Igår var jag på bio. Sherlock Holmes visades på bioduken. Den var så bra att jag nästan somnade, tre gånger. Skämt å sido..den var inte så illa, det var bara det att den kanske hade varit ännu bättre om jag inte hade varit så trött/ofokuserad. Snart kommer Sara hit för chillkvällish. Ska tvinga med henne till Ica så att vi kan köpa godis (lär ju knappast bli svårt hihihi) Hare (kanin osv:P) gött.

(NO) ME GUSTA


FRE 13

Falskt och fel.

FRIDAY

Skaffade precis twitter så ni som känner att ni vill följa mig kan ju göra det: isabelleburlin

130112

Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln

"Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp
Och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va"
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste, Hörde musik
Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod
På den trasiga mattan bredvid okända skor

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill

Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den
Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?
Toaletten duschen, Jag har gömt mig för sista gången i den
Och vem blir inte kall naken och våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten
Somnar nollsju vaknar igen på natten

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din


?


HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD DUM OCH GLAD

Älskar den här covern.

SKOG

(Anledningen till varför jag måste skaffa mig en ny kamera, katastrofbild..ser ju inte alls mysigt ut här:( buhu)
Kom precis in, sitter och äter keso med hallon och svartavinbär, mömsfilibababa. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och därefter måste jag städa mitt rum..Kanske åker in till stan och hittar på nåt skoj lite senare, vi får se.

DÅ TAR VI HELG DÅ

Går typ inte ens i skolan längre, chillar ju bara. I måndags åkte jag till skolan runt 11 och det visade sig då att vi inte hade några lektioner. Igår var jag ledig och idag hade jag en lektion så slutade runt kl 11. Imorgon och på fredag är jag också ledig så, tar väl helg nu rå, inte helt fel! Ska pallra mig ut i det fina vädret, drar nog en powerwalk i spåret. Ska ta med mig kameran och knäppa några bilder och visa er, det är ju så himla fint där!!! Hörs puss.

SNAKE

Hyffsat nöjd, måste fortsätta träna på skuggningen!

YSL-INSPIRERAD RING



Beställde den här YSL-inspirerade ringen för några dagar sen, inom en mycket snar framtid dimper den nog ner i min brevlåda, can't wait!!! Det känns så mycket mer okej att betala 39 spänn för en sån här fining än att lägga ut ca 1800 kr som en äkta kostar....men en mycket vacker dag ska jag köpa mig en riktig också (jämför bilderna lixom, en äkta är ju hundra gånger finare!)

MY FIRST KOIFISH

1.Skissa 2.Fylla i konturer med kulspetspenna 3.Färglägga med PM. // Kass skuggning men annars är jag nöjd!

100112

Idag är jag ledig från skolan och då jag tänker inte stressa ett jävla dugg(detta är till och med ett tidsinställt inlägg för att jag ligger antagligen och sover nu moahah) Ska börja dagen med en jävligt god frukost framför tv'n. Kanske lite vaniljte, knäckebröd med keso, tomat och örtaromat eller en omelett. Måste se till att städa mitt rum också som ännu en gång övergått från fint till bombnedslag. Senare tar jag mig ner till stan för att äta lunch och chilla med en vän. Ska nog hinna med en powerwalk idag också, saknar träningen. Ha en bra dag folks!

SKOR

Snart är ni mina!!!!!!!!

SÄLJER MINA CONVERSE!


Säljer mina gröna och lila converse, 399 kr styck. Båda är i storlek 37,5 (7or) och de är använda MAX 2-3 gånger, ser sprillans nya ut! Maila mig vid intresse: [email protected]

CLOTHES

Så här såg jag ut idag. Tröjan är en stickad från Vero Moda som jag fick i julklapp av min kära syster, älskar den!! Jeansen köpte jag på mellandagsrean och de är från GT, halsringen är från Lindex.

ELLEN DEGENERES SHOW - RIHANNA

Kom precis hem från skolan och sitter nu och kollar på Ellen DeGeneres Show där Rihanna är dagens gäst, och jag måste säga att fyfan vad inspirerande hon är!!! Inte nog med att hon gör grym musik och har en jävligt cool stil, verkar hon ha en fantastisk personlighet också. Hon pratade nyss om att det är viktigt att lära känna sig själv, att veta vem man är och våga vara den man är. Man ska våga vara sig själv för att det finns ingen annan som är som du! Klocka ord om ni frågar mig.

SÖNDAG

Heeeeeeeeej. Idag vaknade jag kl 11 (wiho, framsteg!), åt frukost, chillade lite osv. Senare åkte jag och mamma till mormor & morfar, för att fika + lämna lite grejer. Vi satt och pratade om jobb inför framtiden osv osv, och dom har tydligen fått för sig att jag ska bli undersköterska....jahapp men vad kul då, ni har inte tänkt på vad JAG vill kanske? (Fast jag vet iofs inte vad jag vill göra efter studenten..aja) Senare åkte jag och mamma och övningskörde. Det var kul och det gick väldigt bra idag, körde på vägen, ännu ett till framsteg hihi. Tyckte dock att det var lite skämmigt när jag fick möte, eller om någon körde bakom mig..anser mig inte vara tillräckligt duktig för att ens få vistas i trafiken haha, men men..ska man bli bättre så måste man ju öva. Nu sitter jag i sängen och tar det lugnt bara, har inte ätit någon middag än så hade tänkt göra det nu innan jag svälter. Ciao!

ÅKER IN TILL STAN Å FIKAR MED JENNIE JAOoOoOooo

jetegollig

H&M

Tyckte att dom här var rätt fina, speciellt de blåa. Lite ovanliga precis så där som jag gillar det. Kan matchas på en miljon sätt men skulle helst bära de tillsammans med en mörkgrå topp av något slag, instoppad i svarta höga jeans, med en transparent/tunn lång cardigan + kängor och en silvrig halsring.

"GOD MORGON"

Har dygnat inatt i hopp om att kanske lyckas ställa tillbaka dygnet tills skolan börjar på måndag. Nu är det dags för en dusch, lite frukost, en promenad om kroppen tillåter, och så ska jag se till att göra nåt vettigt av sista lördagen på lovet. Puss

2011 - DEL 1

Försöker mig på en liten sammanfattning av 2011! Haha eller vänta vad skriver jag? Inte fan kommer det kommer det bli en liten sammanfattning här heller, ska ju för bövelen skriva om ett helt år. Ni som känner mig väl vet ju att jag är ordbajsaren no1 ibland också, såååå en liten söt eloge till den som tar sig igenom hela min kommande bibel. Aja here we go!


I början av 2011 fick min familj för sig att vi hade bott färdigt ute på Enhagen(bild ovan). Så vi började leta efter ett nytt hus här i Västerås. Efter mycket om och men hittade vi ett vi tyckte passade oss. Det dröjde dock länge innan vi flyttade in pga olika omständigheter, knas hit och dit med vårat hus, med köpare och allt vad det nu var.
Kände mig stressad under den här tiden med tanke på att jag hade mycket i huvudet och mycket på gång runt omkring mig. Hade precis börjat sista terminen i årskurs två på gymnasiet.


IDR09A!

Det hände naturligtvis mycket roligt under början av året också. Det var bland annat 93ornas tur att fylla 18, vilket betydde att det nu hade blivit vår tur att besöka krogen! Johanna var den första vi firade.


Hanna bjöd även in mig och en skara andra tjejor till "Dress-up-dinner!" Vi åt god mat, chillade, spelade spel och skrattade. Mycket lyckad kväll!


I början av året åkte vi också till sälen med klassen och vi hade jävligt roligt. Det blev både slalomåkning, längdskidåkning, sena nätter, mycket skratt, en massa bus, bastubad och spökhistorier.


Fysträningarna med fotbollen rullade också på i full fart de första månaderna och de gav verkligen resultat kände jag, var ju feeeeettt stark på den tiden, riktigt monster moaha! Var riktigt laddad inför kommande fotbollssäsong. Älskade fotboll, och var otroligt glad över att jag under slutet av 2010 bytte lag efter en ganska dryg tid i Barkarö. Hade fått en plats i A-lagets träningstrupp i BK30. Skulle träna och bli grym så att jag nån gång i framtiden även fick spela matcher med dem, inte bara träna.


Vi åkte på inomhuscup under sportlovet (om jag inte minns fel?) och vann, fick dock inte spela så mycket vilket gjorde mig väldigt besviken, ville ju visa dem vad jag gick för! Blev förkyld därefter och skadad och tappade en del av konditionen, surt som satan tyckte jag. Några veckor senare fick jag och några till U-lagsspelare besked om att vi var tvungna att flytta ner till U-laget och träna med dem istället. Jag blev så jävla arg, besviken och ledsen. Allt var så fel och hade gjorts så fult, jag kände mig lurad och riktigt blåst. Bröt ihop totalt där ett tag. Min motivation försvann nästan helt och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till faktiskt. Insåg efter ett tag att det bara var att gilla läget, även om det var jävligt tufft och orättvist. Fick med hjälp av både mig själv och fina vänner en tankeställare om att kriga ännu hårdare, för jag var och är då fan ingen som ger upp. Jag skulle tillbaka!


Började sedan trivas bättre i U-laget av många anledningar. Vi hade superbra sammanhållning och hade sjukt kul tillsammans!  Här är en lagbild som togs senare under sommaren, och det är nog den sämsta lagbilden på oss någonsin hahaha, solen var inte rolig den där eftermiddagen. Bländade oss allihop!

Skolan fortsatte som vanligt, med prov, träningar, läxor och allt vad det innebär att gå på Idrottscollage. Vi i årskurs 2 badade isvak också som ingår i nån kurs, fy vad kallt det var trots att man hade lager på lager, på lager av kläder på sig! Det var en upplevelse i alla fall, en erfarenhet rikare såklart!

Fattade även tycke för en speciell person under den här tiden också. Vi träffades och ja, vad ska jag säga. ”Herregud”, är ju ett ganska bra ord som passar in här! Så här i efterhand kan vi ju dra slutsatsen om att han kan ha varit den tråkigaste och blygaste personen jag någonsin träffat, givetvis var han snygg men haha personligheten var inte alls som jag trodde att den skulle vara. Trots det ville jag lära känna honom mer, men det blev inget med det. Jag sökte svar, men fick inga. Förstod inte. Började tvivla, överanalysera och tänka, mycket. Så.himla.onödigt.


De härhär och här låtarna gick på repeat hos mig under februari månad, vilket gör att jag tänker tillbaka på hur allt var då. Det är ganska kul att lyssna på gamla spellistor på spotify, för man kommer ihåg precis vad man kände och hur man mådde när man lyssnar på låtarna. De följer lixom ett mönster. Här är min chillidill-lista för år 2011.


När jag inte gick i skolan, tränade eller sov (ja, min dygnsrytm var redan här riktigt fuckad), umgicks jag med mina vänner.


Jonnebror fyllde också år så småningom och självklart firade vi honom också!

Dagarna blev till veckor, och veckorna till månader. Jag var glad, och allt flöt på med rutiner och så vidare. Firade även lite valborg, och spelade ännu mer fotboll.


Våren kom och lyste upp, och här är en bild som Carris tagit på Johanna och mig, när vi hjälpte henne med en skoluppgift. Fina modeller:P och bjuder på en elegant puckelrygg<33 QuasimoDOOOOOOOooooo

Skoltrötta var vi alla, och vi längtade efter sommarlov. På lektionerna pluggades det nästan aldrig, då chillade och skrattade vi mest. Har alltid kul med alla sköna människor i skolan, och det är det viktigaste tycker jag, att man har kul! Klarade mig ändå väldigt bra, det räckte med att plugga nån dag innan proven och jag tackar väl gud för att jag är lättlärd haha!

Fortsättning följer.............:P


JVM-GULD

FYFAN VILKEN JÄVLA MATCH!!!!!! Var så jävla nervös där ett tag. Men visst fan blev det guld! Bästa Sverige
Fyfan vilken jävla match!!!! Galet mäktigt. Fatta vilken känsla att vinna VM. Höll på att sprängas av nervositet där ett tag med tanke på att det stod 0-0 alldeles för länge. Nu är man stolt! Bästa Sverige

TEXT_MICHAELA FORNI / PICS_WEHEARTIT


Så, vill jag också känna.

WHEN BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE

Vill bara att det ska gå över..

HJÄRTA




Jag vill också se Coldplay när de kommer till Sverige.

CAMERA

ÅåÅÅÅååHHhhhhHhhH, jag vill ha en äckligt jävla fantastiskt bra systemkamera som kan ta äckligt jävla fantastiskt bra bilder. OM DET E NÅN SOM VILL SKÄNKA MIG EN SÅ GÖR GÄRNA DET MED TANKE PÅ ATT JAG ÄR FÖR FATTIG FÖR ATT KÖPA EN SJÄLV.  å andra sidan kan jag ju skaffa mig ett jobb. hm.              ska överväga saken.

INSP


SKISS

Gjorde ett ganska tappert försök till att måla en känd engelsk fotbollsspelare, kan ni ens se vem det är?.....let me know!

I MADE A BUDDAH FOR MY SISTER

Buddahfigurer är något min syster tycker mycket om, så därför gjorde jag denna till henne.

ÄR HUVUDET DUMT FÅR KROPPEN LIDA

Yes, that's the way it is, stupid.

Jag har världens bästa och finaste vänner.

WOLF/DOG

Precis som förra bilden har jag först skissat, sedan fyllt i konturerna med kulspetspenna och sedan målat med PM's. För att få till skuggningen målar man fler lager så att färgen blir mörkare! :)

RSS 2.0