10.50

Skulle köpa nyårsklännig veckan. Bra det gick :) Hittade fel på varenda ful jävla klänning. Ska det vara så svårt att hitta en helt vanlig enkel svart eller en superduper silverglittrig klänning i enkel modell? Tyyyyydligen. Kom iallafall inte hem tomhänt! Allt köpt på rea dessutom haha. Ankleboots med nitar där fram, Gina Tricot 250 kr. Örhängen, Bik Bok 30 kr. Rosa halsduk, H&M 30 kr. Gul halsduk, H&M 30 kr. Byxor i skinnimitation med silverdragkedjor, Bik Bok 120 kr. Shorts med pärlbroderi, Bik Bok, 60 kr. Och slutligen en metallicfärgad egentligen ganska ful kjol (tror den kan bli fin till en vit stickad tröja och lite smycken dock) Gina Tricot, 120 kr.

JAPANESE KOIFISH

Öva öva öva.

SIDECUT & STRIPES


SWIM GOOD

 

BIRTHDAYGIRL


DET ÄR INTE ALLTID SÅ JÄVLA KLOKT ATT LYSSNA PÅ SITT JÄVLA HJÄRTA


TATTOOS

Ritade lite idag. Kompassen ska Emelie förhoppningsvis tattuera i nacken, kommer bli aaaaaaaaaaaas snyggt tror jag. Coolt som fan att någon vill märka sig för livet med några sträck som jag dragit på ett papper, haha. Ugglan skissade jag upp för nån vecka sen. Justerade lite och fyllde i konturerna nyss med en tjockare promarkerspenna. Får se om jag använder gråskala eller färg när den ska färgläggas, time will tell kompisar.  

SEQUIN SNAPBACK

Ny keps till samlingen, paljett snapback! wiiiii. Gillar den mycket! 

FUCK OFF


UNCOVER

 Bästa jag hört på länge.

STAY


22.16


PRODUKTIV..

..är vad jag har varit idag! Jobbet ringde och väckte mig klockan 7 imorse och undrade om jag kunde jobba. Somnade kl 3 inatt så lagom sliten arbetsdag blev det väl, meeeeen jag kämpade på!!! När jag slutat åkte jag till Bäckby för "arbetsintervju" eller ja, det var väl mer en form av introduktion. Jag ska nämligen börja dela ut reklam från Svensk Direktreklam på helgerna nu haha. Cäsh is kinggggg ni vet. Efter det köttade jag och Emelie på friskis, lite mer än 5 km på löpbandet (LAGOM LÖK!!!!) och sen lite styrka på det. Nu öser jag i mig mat som en man på 100 pannor :) Ska hoppa in i duschen och sen somna med körkortsboken i famnen, älskling<33333333333333333 hörs bre

MMXII


  Har köpt en ny tröja å sådära va. den blänker :))))))

20.42


SOVMORGON...

...är det bästa!! Skönt att vara ledig från jobbet idag. Jobbar på Bring Citymail för de som inte vet, och just nu är det ett jäkla slit! Mycket snö och så...svårt att ta sig fram på cykeln. Man blir dock alltid lite gladare och mer motiverad av alla söta människor som stannar och småpratar med en när man är ute på sin runda. Just nu har jag precis ätit klart min frukost. Älskar morgon och frukost trots att jag verkligen inte är någon morgonmänniska.  Allt är så lungt och stilla på morgonen innan allt har vaknat till liv, det är så mysigt med all lugn och ro bara! Nu ska jag ut i snön och gå en timme hade jag tänkt. 7,5 minusgrader visar termometern idag, brrrr! Hööörs kåmpizar.

DUCKFACE II

Haha vad ful den blev:( förstörde den helt när jag ritade dit stjärten.....ser ut som en blandning av en and och en fästing. Ny djurart kanske? aja

PINK MATTER

 

DUCKFACE

Ledig idag och det känns för jäkla skönt. Sysselsätter mig på detta vis.

PORTKOD 1321

Behöver inte ens förklara varför ni ska titta på denna serie, gör det bara. 

AM I PERFECT NOW?


13.10


RSS 2.0