HERE COMES THE SUN

Ganska skönt att gå upp tidigt ändå, brukar hata det men när man vaknar av sig själv är det faktiskt inte så farligt. Jobbigare är det ju om man tvingas gå upp tidigt för att gå till skolan osv. Idag skiner solen här i Västerås och enligt vädergudarna ska det bli varmt, wihu! Känner att det är dags att bättra på brännan igen då jag typ smälter in i den vita väggen bakom mig...Har redan legat ute i solen i en timme, höll på att avlida i värmen haha. Tanken var att gå upp tidigt och gå ut på altanen och sova i solen, men det gick inte speciellt bra. Aja, ska gå ut och lägga mig igen, skriver senare! puss

MONKI OUTFIT

Collage by me.

HJÄLP MIG ATT VINNA - RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Det är så här att jag är med i en tävling på Nelly.com där man ska designa en egen klänning, och det skulle ju inte vara fy skam om man vann, så snälla söta hjälp mig till vinsten genom att lägga en röst på min klänning här! Tack på förhand! ♥


LAZY DAYS


Mammas gamla jeansshorts + skjorta, gammalt bälte, armband från H&M.

Misslyckades med att gå upp tidigt idag igen. Ställde klockan på 11 (tidigt för mig..) men snoozade tills alarmet stängdes av och jag somnade sött om. Borde kanske ta och köpa den här väckarklockan, för den skulle garanterat få mig upp ur sängen på mornarna! Nog om det, idag har jag inte gjort något vettigt alls. Det jag har hunnit med är väl en sväng till Plantagen samt Willys, med min mor och syster. Köpte en vit Begonia(?) som jag ställt i fönstret i mitt rum, vi får väl se hur länge den överlever. Resten av kvällen ska jag tillbringa framför TVn, (har förövrigt fått en ny TV till mitt rum hihi!) Sen tänkte jag baka en cheesecake också. Chillig söndag, det gillar jag.

THE NETHERLANDS_UTRECHT

Om cirkus 2,5 vecka sitter jag på planet påväg ner till Nederländerna, och Utrecht. Jag. Längtar. Ihjäl. Mig!!!!! Jag och Sandra ska hälsa på Sara som bor där nere, och vi planerar att vara där i en vecka ungefär. Ska bli så jävla skönt att komma bort från Västerås och Sverige ett tag, glömma allt och bara vara. Det är det jag älskar med att resa till nya ställen, att ingen vet vem man är och att alla får bilda sig egna uppfattningar om hur man är. Kommer dock vara lite pirrigt eftersom jag ska flyga dit och hem alldeles själv! Jag är inte direkt känd för att vara den som har koll på saker, och den som är bra på att passa tider, snarare tvärt om...Och hur fan ska det gå, jag, ensam på Amsterdams flygplats (hoppas den inte är så stor.....!!!) och sen blir jag tvungen att prata engelska också...haha herregud. Men aja, det kommer gå skitbra!......................eller?

MOVIE

Har haft en mucho fin kväll med underbara tjejer. Mycket mat blev det men det är sånt vi gillar haha!
Nu då? Min syster kom precis in till mitt rum med en chipspåse, och ni vet när man har ätit ett chips, då går det inte att sluta (det är faktiskt sant, alla smaklökar i munnen tillfredställs inte helt, så när man väl tagit ett chips äter man gärna fler och fler, nu vet ni det haha!). Och om jag nu har förstått det hela rätt så äter man oftast chips framför TVn/en bra film, så antagligen är det film som gäller nu. Sounds good to me!

GLAD MIDSOMMAR II

..Och det hade jag minst sagt, en glad midsommar. Det är oftast när man har för höga förväntningar det inte blir lika bra som man tänkt sig. Det är just därför impulsgrejer är så himla bra. Igår hade jag jättekul med en massa fina och nya människor. Kvällen började hemma hos Daniela där vi åt, chillade, hoppade säck och bara hade allmänt trevligt, och avslutades därefter på en lyckad fest hemma hos Fredrik. Hoppas ni alla hade en lika bra midsommarafton som jag hade!


Jag och Daniela.

Fina tjejor!



GLAD MIDSOMMAR

Dålig uppdatering den senaste 2 veckorna och för det ber jag inte om ursäkt. Genom inlägget här ville jag bara önska er alla en trevlig midsommar!

!!!!

Rolig blogg :)

I WISH MY BRAIN HAD A MAP TO TELL ME WHERE MY HEART SHOULD GO


DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY


I'LL WAIT FOREVER

Somnade för sent igår, och vaknade för tidigt idag. Trött som jag är ska jag ändå gå upp och fixa frukost, är grymt sugen på vofflor men vi får se vad det blir. Senare idag ska jag iväg och spela beachvolleyboll med några vänner, fint. Har inga planer för ikväll mer än att jag ska jobba på A-lagets match. Men nu vare först frukost som gällde, puss!

KROSS




Köpte det här fina korset när det var marknad här i Västerås för några veckor sen. Fick en earcuff, det här korset + ett örhänge till för ynka 100 spänn, göttttt!

ROBYN - CALL YOUR GIRLFRIEND


BILDBOMB 9-10 JUNI

Hade en trevlig avslutning i torsdags och utöver det har jag haft 2 kanske lite för chilliga dagar med fint folk. Har som sagt haft avslutning, lyssnat på när min fina vän Hanna sjungt i Aulan, ätit mat med några från klassen, badat, solat, umgåtts, kollat på 92'ornas student, och bara mått allmänt bra. Känns så underbart att man inte behöver gå upp tidigt till skolan imorgon=ingen söndagsångest, wihu! Har börjat inse nu att jag faktiskt har sommarlov! 


Jag, Tove och Hanna.


Oskar, Mange, Jim, Adam och PA.

Dennis, Kalle, Jimmy, Jesper och Kalle.


Frank, jag och Julia.

Mange, jag och Tove.

IDR08A springer ut, vill tillägna ännu ett grattis till min bror också, du vet vem du e. :D

Studentflak!

.


VANILLA COKE♥

Aaaaeeee men jag chillar väl!!!!!! (fett brun förresten:P:P)

I NEED TO GET AWAY


RING


Farmor var någon som verkligen samlade på allt, jag vet inte hur mycket smycken hon hade egentligen. En av hennes silverringar får iallafall pryda mitt lillfinger ibland, galet fint.

DJÄKNEBERGET

Befinner jag mig just nu på Djäkneberget med min klass och pararellklass. Vi spelar brännboll och kubb, och det är gaaaaaaalet varmt. Senare glider vi nog ner till Löga och kollar på Junitrofén, måste bada också annars kommer jag döööööö av värmeslag typ!

AND I'M STILL COUNTING SLEEPLESS NIGHTS

KAN. INTE. SOVA. GAAAAAAAAH.

DESPICABLE ME

Kryper nu ner under täcket och slår på Despicable Me. Har för längesedan insett att jag inte kommer att somna förrän om sisådär 2 timmar, så måste hålla mig sysselsatt. Dessutom älskar jag tecknat/animerat. Känner också att det är läge för en nattmacka nu innan jag avlider pga svält. Godnatt mina så otroligt många bloggläsare, eller förresten...hoppas att ni redan sover, för erat eget bästa alltså.

TIOTUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART

Det har klarnat.

Jag tror jag kan förstå vad som egentligen hände, men hur det hände? Haha nej, det fattar jag fan inte. Då?...Ja. då. Nu? Nej. Jag bryr mig inte. Det är ju ändå lite komiskt att kunna lista ut lite hur det egentligen var/kunde bli, bara genom att läsa och att se. Det tackar jag för, det var roligt. Fast hela sanningen vet jag ju inte. Det är knäppt hur man...eller jag i detta fall, kan inbilla mig ibland....ofta, alltid. Jag vet säkert fortfarande inte hur det var. Är dock ganska säker på att jag egentligen inte vet. Eller asså, det är väl klart att jag inte vet. Jag kommer aldrig få reda på sanningen, men det kvittar. Som så många gånger förut väljer jag att tro på det jag tror. Logiskt va? Det känns bäst den här gången. Fast det gör det alltid. Dock är det inte alltid bäst.

Och ja, jag gillar att skriva så att ingen av er förstår. Synd för er.

DON'T KNOW WHAT TO FEEL

Avundsjuka, falskhet, besvikelse, oro, tveksamhet, ensamhet. En blandning av jobbiga känslor jag känner just nu. Hade gärna flytt verkligheten ett par minuter men tyvärr så har mitt kära spotifykonto svikit mig då jag bara har 3 minuter kvar att lyssna på. Fan. Vill just precis nu dra långt bort här ifrån, resa någonstans där jag inte varit förut. Jag vill lägga mig i gräset högt uppe på ett berg någonstans och bara stirra rakt ut i stjärnhimlen. Det är nu man undrar varför inte någon smart människa uppfunnit teleportören.

ME GUSTA THE KING OF POP


Här, här och här.

LIFE IS WHAT HAPPENS TO YOU WHILE YOU'RE BUSY MAKING OTHER PLANS



SPELAR VÄL LITE KUBB


FREEDOM

Är äntligen klar med min design. Är väl ganska nöjd trots att det fortfarande finns lite saker att justera, men men.. det är väl inget jättemärkvärdigt. Har inga planer för idag tror jag, utan tar dagen som den kommer. Har haft ett skönt "minilov", och snart börjar det stora lovet på riktigt, frihet!!!! Förövrigt ska jag nog klicka hem de gula kilklackarna från Nelly idag också, så att jag kan ha dem på skolavslutningen, fint som snus. Men nu måste jag springa ut och lägga mig i solen innan den försvinner, hare gött!!!!♥

KEEP ON COUNTING


BB-FINAL

Flyr ner till stan till Olivia & Carris för lite myskväll framför Big Brother finalen. Skriver senare, puss.

I'M WORKING ON IT

Bloggen bråkar inte längre med mig och jag är glad, yes! Duktig jag är som kan fixa hihi. Nu är det bara designen kvar, och sen är allt frid och fröjd, hej hopp!

RÖD

Lagom röd och fin efter 2 dagar i solen, men det gillar vi right?

TJINGTJONG

Bloggen ser fortfarande knäpp ut, men ska försöka få det fixat. Nu rör jag mig istället in till stan och sedan hem till mina gamla trakter för att umgås lite med min brooooooor. Tjingtjong!!!!!!!!1

BYTER DESIGN/FIXAR FEL

Bloggen kommer se lite knas ut ett tag framöver, försöker fixa eventuella fel som tydligen finns på min blogg, så ni veeeet.

RSS 2.0