30 NOV

Gör stan osäker, all in, ses i dimman, woop woop! Klackarna i taket, nu kör vi!!!!!!!



HAHA jag skoja, finns det nå äckligare uttryck eller? tvek.

Tända ljus, musik, godis, te, skissblock penna papper och en sjukt trött bella, det var den fredagskvällen det. Futsal imorrn, längtar!!!!!!


23 NOV


SNYGGT FRÅN MODEKUNGEN

Älskarälskarälskar jackor. Bomberjackor och baseballjackor framförallt. Här är några fina från Modekungen.se Den svartvita samt helsvarta, giv it to miiii pliis.

MOPS WITH IPOD

Vad jag pysslat med när jag fått tid över. Det händer ganska mycket i mitt liv just nu så jag har fått prioritera lite annat än just mitt ritande. Den här lilla mopsen är dock inte helt klar. Ögonen samt iPoden ska göras färdigt!

LÖPNING

Avklarat helveteslöpningen ännu en gång. Förvånar mig själv varje gång. Alltså löpning, det är fan den absolut VÄRSTA, TRÅKIGASTE och JOBBIGASTE träningsformen, just hate it. Men jag får väl tänka på hur tråkigt det är att spela fotboll sen i vår om man inte orkar springa haha. Det är förresten helt sjukt vilken förmåga till att motivera mig själv jag får när jag lyssnar på musik under tiden jag springer. Provade att springa en intervall utan musik för ett tag sen och då ville jag typ lägga mig ner och dö? Med musik blir jag taggad som fan och känner mig starkast i världen haha. Tips till de som också har svårt att finna motivation i spåret - lyssna på musik! Den här låten blir jag taggad av. Nog babblat, up next: dusch och bums i säng. Svintrötttttttt tjej.

AMERICA

Ny tröja har man hunnit införskaffa sig också, skoooj. Länge sen sist eftersom den hemska arbetslösheten förstör mitt shoppingflow...aja. Från Ginatricot och lite grönare i verkligheten är den. Sina 145 spänn var den minsann värd.

DIY COLLEGEHOODIE

Två idéer ploppade upp i huvudet på mig igår när jag skulle gå och lägga mig, var tvungen att skriva ner dem så att jag inte skulle glömma bort dem haha. Här är ett resultat av en idé. Det är så att jag har flera såna här hoodies hemma som inte kommer till användning så ofta. Då kan jag lika gärna göra om en utav dem tänkte jag, och det blev ju lyckat! Såg en liknande tröja inne på Bik Bok igår, varför betala 400 spänn för något man lika gärna kan knåpa ihop hemma och göra lika snyggt? Funderar på om jag ska ta och klippa av ärmarna på min svarta hoodie med dragkedja också, hm.
 
Att göra om en hoodie på detta sätt är väldigt enkelt. Det enda man behöver är obviously en tröja, samt en sax. Sen är det bara att klippa av ärmarna några millimeter från sömmen. Det gäller att vara försiktig så att man inte råkar klippa i sömmen för då kan den gå upp och då blir det fult!  

KLACKAR + TRÄNINGSBYXOR?

Bildkällor: therez.se & jeanetteahlstrom.blogg.se

Alltså denna kombo/trend eller vad man nu vill kalla det ogillar jag SÅ mycket!! Vad tycker ni om detta? Såna här byxor har jag på mig när jag tränar/spelar fotboll så för mig känns det så konstigt om jag skulle använda dessa till klackar... Jag undra om jag hade sett annorlunda på detta om jag inte hade varit fotbollspelare och använt dessa i träningssammanhang? Tror att det kan ligga något i det. För mig kommer dessa brallor iallafall förbli just träningsbyxor man har på träning och inget annat!!

211112





Bra dag idag trots att jag fick lite sömn inatt. Va tröttare än tröttast imorse. Åkte ändå till Bäckby och entreprenörskursen, i onödan dock. Brist på kommunikation. Vi hade eget arbete vilket innebär att man får göra vad man vill vart man vill..eller ah, nästan iallfall. Förövrigt är det SÅ bra att jag och min grupp får träna gratis på gym. Vi hade cirkelträning några stycken idag med våran PT, haha inge lyx. Gym varje mån, ons och fre. Gött!! Köpte en Swebar Strawberry efteråt, mycket godare än Gainomax-barsen (säger man ens så?). Fett tips iallafall!!! Powerwalkade sen hem och käkade sallad med ägg, crabsticks, massa grönsaker och MAJONÄS<333 mmm. Haha vad har hänt med mig, nyttig och hurtig tjej? Måste ha slagit i huvudet. Kommer aldrig ge upp mitt älskade godis dock. Nu ska jag till IKEA med mor och syster. Slut på meddelandet.

DEAD WOMAN WALKING


WILLOW

 
Fin låt men musikvideon är väl inte den bästa jag sett.

-

Att man ska behöva bli arg hela jävla tiden. Orkar inte med mina humörsvängningar.


TAGGISH

Hahah lagom fjantig tjej som varit ombytt och klar redan en timme innan vi ens har samling.....ska bli så jävla kul med ett fotbollspass iallafall!!!!! tagggggish

 


HOMETOWN

Photos by me.

FOOD

När man inte orkar ställa sig och laga årets gourmét middag efter träning vet ni vad man gör då? Jooooo men då sörrni, då tar man fram en bruk tonfisk, hackar lite grönsaker och bombar med majonäs, blandar å äter! Gött alla dagar i veckan.

Min smoothie är gjord på lättkesella, en skvätt fun light (blueberry), frysta hallon och blåbär, ett rått ägg, samt liiiiite lite honung (rätt onödigt eftersom funlight:en samt hallonen ger söt smak ändå hehe). Toppa med frysta hallon plus massa kanel.

Eh, varför börjar detta likna en matblogg?

 

 


HEJ

Hejhejhej säger jag. Äntligen börjar saker och ting falla på plats, å jag blir så gllllllllllllllllad!!!

BELL


17.58

Jag undrar hur många gånger jag har nyst idag. Blä. Är väl lagom butter för att jag missar träningen, orkar inte bli sjuk varje jävla försäsong och sen vara i sämst form när serien börjar. Aja. Gjorde halkan idag och det känns skönt att ha bockat av den. Ett steg närmare kortet. Just nu ligger jag under täcket och dricker te samt kollar på OTH. Rörigt inlägg haha, hejdo.

 


TELL ME SOMETHINIG I DON'T KNOW SOMETHING I CARE ABOUT


TOMAT&CHILI-GRYTA MED KYCKLING/NÖTFÄRS

Recept lånat från http://lisapt.se/

INSTAGRAM - ISABELLEBURLIN

En liten nyhet på Instagram är att nu kan de som inte har appen också gå in och kolla på bilder! Check it out vettja, klicka på bilden för att komma till min sida!   

INSPIRE

source: instagram, imfancy.blogg.se, jeffery campbell, tumblr, weheartit

Har nog egentligen vetat ganska länge vad jag vill göra i framtiden. Det är bara det att jag har så sjukt svårt att specificera mig till ett ämne, det finns så mycket jag tycker är kul och så mycket som jag kan tänka mig att göra. Frågan är bara den att var i hela friden man ska börja någonstans? Det enda jag vet säkert är väl att jag på ett eller annat sätt vill inspirera människor.
 
Förresten, tjejen på bilden längst ner i collaget, JAG MÅSTE HA DEN DÄR JACKAN. Snyggaste jag sett.

PÄLS

Spontanköpte den här hatten på H&M här om dagen, borde dock ha tagit en större storlek med tanke på mitt betonghuvud haha (tänkte inte på att det fanns olika storlekar) men aja, får väl leva med en lite för trång hatt. Vill förövrigt SO BAD ha den där pälsen också, SÅ fiiiin.

WANTIES


WEIRDO

Snart klar.

22.03

Bilder från min instagram, ISABELLEBURLIN (följ följ!!!!).

Drömt att jag försovit mig och sen vaknat och insett att det bara var en dröm, lättnad! Gått upp ohälsosamt tidigt. Kånkat på en väska hela dagen som väl egentligen inte innehöll speciellt tunga saker men som på något sätt ändå kändes lika tung som en överviktig elefantbebis. Åkt buss och lyssnat på favoritlåtar. Varit på Jobbpunkt Väst och lyssnat på en föreläsning om Skatteverket. Lunchat och pratat med nya människor. Blivit irriterad och rastlös pga. dålig planering och lång meningslös väntetid. Kört cirkelgym med vår PT. Kommit hem, kollat på Simpsons & Family Guy, somnat och sovit så jäkla skönt i två timmar. Övningskört, besökt morfar, handlat mat och godis. Ätit så mycket godis att jag mått illa.

Jaha, det var min dag det. AJUSTE ÄR LEDIG IMORRN WIHO

01.09

Blir knäpp.

01.00


20.18

läser bloggar lyssnar på musik sjunger nynnar tittar på bilder äter gott dricker te tar det lugnt tänder ljus myser målar naglar läser tidningar tumblr weheartit instagram inspireras inspirerar skriver fotar bloggar ritar målar får idéer längtar saknar minns hoppas tror ler önskar tänker funderar spekulerar ifrågasätter

så otroligt viktig och värd kväll
sån där egentid ni vet

14.14

Hej pappskallsjävlar. Man kan vara kompis med killar utan att "haffa" dom. Hejdå

GOLDCHAIN


DB


TUMBLR

Source: tumblr

WON'T BREAK DOWN TONIGHT


A


RSS 2.0