99 DAYS LEFT

Hade en så sjukt jävla rolig kväll igår. Min klass är fan bäst.

EITHER YOU DO IT, OR YOU DON'T

Kom precis hem från Friskis, fyfan vad skönt det var! Älskar känslan efteråt, trött, men ändå nöjd och glad! Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Nästa vecka köper jag ett gymkort så att jag kan bli biffff igen, har tappat massa muskler och halkat efter med försäsongsträningen, så nu ska jag ta saken i egna händer! Måste säga att det är hundra gånger roligare att träna på gym tillsammans med sina kompisar, man blir mer motiverad!

FRUKOST

Åt en jävla god frukost imorse (+ 2 ägg). Nu ska jag till gymmet och försöka få tillbaka mina muskler!

FÖLJ MIG PÅ TWITTER (KLICKA PÅ BILDEN)


https://twitter.com/isabelleburlin

JB

Hihi. Rådjursögon.

THUMBS UP

Sitter ute på altanen och lyssnar på musik och solar, detta är lycka! Trots att jag älskar sommaren så uppskattar jag nästan våren mer. Man tar lixom tillvara mer på dagarna då eftersom man knappt sett solen under hela vinterhalvåret. Så thumbs up för våren! Känner dock att jag behöver hämta ett par vantar nu...

UNDERWEAR

Tycker vanligtvis inte att det känns värt att lägga ner pengar på nya underkläder, ingen får ju ändå aldrig se dom (hehe). Men när jag var inne på GT igår kunde jag inte låta bli att köpa dom här, så jävla fina! Älskar färgerna! Dock gör sig färgen inte rättvis på bilderna, de är mer neon-färgade i verkligheten.

SUSHINIGHT

Äter sushi och umgås med Jennie ikväll. Har konstaterat att wasabi inte är hälsosamt med tanke på hur starkt det är om man tar för mycket, och den ljusgula historian som ligger bredvis "sjögräset" på tallriken smakar och luktar myggmedel. Annars är sushi gott!

WTF

Tror helt seriöst att det vilar någon slags förbannelse över mig. Bland det äckligaste jag vet är när man hittar hårstrån i sin mat, och i nästan ALLT jag har ätit idag har jag hittat äckliga hårstrån. WHATS UP WITH THAT? Snälla gud, förklara för mig vad jag har gjort för ont för att förtjäna detta! Hittade precis ett långt okänt hårstrå i min Subway macka. Har typ lust ta ett DNA test på det, söka upp ägaren till hårstråt och sedan hugga denna hemska människa!!!!!

BROWN

Har länge letat efter en ny väska men aldrig hittat någon som faller mig i smaken, tills jag fann denna inne på Lindex! Kunde inte låta den hänga kvar där, dessutom rymmer den hur mycket som helst, mycket nöjd!

220212


LINDEX LEVERERAR



Kan inte släppa det här med kopparfärgat. Nu vet jag vad jag ska spendera 120 spänn på.

PLUGG

Klockan är snart två och här sitter jag och läser om judendomen. Imorrn ringer väckarklockan 6.00 och jag kommer vara tjurig som fan, haha...det blir jag alltid när jag inte får sova tills jag är utvilad.

JUST LIKE OZZY

source
Trots att jag tyckte det var jävligt snyggt redan förra året så vågade jag mig aldrig riktigt på ett par runda glajjor. Fan vad töntigt. I år ska jag våga!

FETTISDAGEN

source
Fettisdagen, semmeldagen eller vad man nu vill kalla det, tisdag kanske? Jag har iallafall precis tryckt i mig en sån här så nu är jag mer än mätt.. Efter en dag med 3,5 timmars Naturkunskap kändes det ganska välförtjänat iallafall. Morgondagen bjuder på judendomsprov och jag borde väl egentligen plugga nu, men plugga är ju trots allt inte riktigt min starka sida, och jag vill ju kolla på när människor skämmer ut sig i TV....så dags för Big Brother, plugget får vänta!

SIDECUT


Det är ju alltid kul när man får användning för sin militärfärgade jacka man köpte år 2009 för 70 spänn inne på BikBok. Ser förövrigt ut som jag har skaffat mig en sidecut, men lugn mina vänner, det har jag icke.

NEWBODY



Har fått hem min beställning från Newbody!

DID YOU GET MY LAST CALL


God morgon! Uppe med tuppen var det ja, igen. Har precis druckit upp mitt kaffe och sitter nu och lyssnar på den här fina. Med tanke på att jag har sovmorgon till 12.15 idag igen, så ska jag ge mig ut på en powerwalk samt köra lite styrka, men då måste jag nog vänta tills det blir lite ljusare ute först. Man vet ju aldrig, det kan ju lixom stå nån läskig typ och lura bakom ett träd, sen så kommer jag där och knallar förbi, hehe är lite paranoid kanske..


THAT MOMENT



C00L_GIRL93




Skjorta från USA, klockan från Malta, stickad tröja från H&M, jeansen är från GT och pilotisarna köpte jag i Holland. DÄR HAR NI DAGENS "OUTFIT" (ordet jag fruktar men ändå väljer att skriva idag)

FRUKOST



Okej, jag har stirrat mig blind på dom här bilderna och vet inte om det ser gott eller osmakligt ut (det var jävligt gott iallafall tills jag hittade ett hårstrå under min ena macka, EUW!!!!) Iallafall, god morgon! När man som jag, dagen till ära, har sovmorgon fram till 12.15 och tillåts vakna i sin egen takt är ju morgonen helt jävla fantastisk. Hoppas ni får en bra dag!

THE RETURN OF THE KING

Fortsätter väl mitt Sagan om ringen-maraton genom att kolla på Konungens återkomst. Lite ögongodis så här innan man somnar är väl inte fel. Nighty nighty!

BLACK SHOES

Och så var det ju dom där klackarna på 15 cm som gör att jag skrämmer bort alla människor jag träffar på med tanke på att jag blir läskigt lång, hela 184 centimeter!! Älskar dom ändå dock.

TJA



HAMILTON


source
Spenderade min lördagskväll tillsammans med en vän i en biosalong med en massa godis, och såklart framför en film: Hamilton! Spännande film som rekommenderas varmt från min sida. Bästa Persbrandt! Så ni som ännu inte har sett den, SE DEN!

FRIDAY NIGHT AND EVERYTHING FEELS RIGHT


Sötis Elin!

source
Har hittills haft en väldigt bra helg! Är äntligen frisk så igår begav jag och min syster oss till en lokal för att fira Elins 18-årsdag! Vi var ett tiotal tjejer som åt middag och hade trevligt! Både tacos och marängswiss bjöds det på också (därav tacosbilden hehe), mums! Lite ändrade planer blev det för min del, men vid 10 tog jag iallafall bussen in till stan, mötte upp Simon och sedan gick vi in på Pluto. Där firade vi en nybliven 19 åring och dansade tills benen inte orkade mer (jävla klackskor!!) Men men, det blev en mycket väl godkänd kväll!

IT'S A SIGN

Såg så här i efterhand att jag publicerade mitt förra inlägg 13:37, THAT MUST BE A SIGN!!!
(Såg också att jag gör smygreklam för Philips, kanske borde ta betalt? I'm gonna be a rich bitch!)

THE TWO TOWERS

Det bästa med mina fredagsmornar när jag inte har träning, är att man kan spendera dom precis hur man vill. Imorse vaknade jag hyffsat tidigt (för att vara mig alltså) och kollade då klart på andra delen av Triologin om Härskarringen, alltså Sagan om de två tornen. Älskar alla tre delarna, absolut några av mina favoritfilmer!

MITT RUM PÅ ETT UNGEFÄR


Gjorde en väldigt simpel och ganska oproportionerlig (haha syns verkligen på spegeln!) teckning på hur mitt om-möblerade rum ser ut på ett ungefär just nu. Ganska tomt är det om ni frågar mig. Det är fortfarande inte klart trots att vi flyttade in i det här huset för nästan exakt ett år sedan. Nån dag ska jag se till att ta riktiga bilder på rummet och visa här, men detta får duga så länge!

NYA SKOR


Fick ett par nya skor av mamma förra veckan! De var på rea, så för 299 riksdaler blev de mina. Från Din Sko är dessa och jag tror de kan bli fina i kombination med tunna strumpbyxor och antingen nån söt kjol, klänning eller oversize:ad tröja. Får dock vänta några veckor till innan jag får inviga dem med tanke på de låga graderna min termometer visar...men men, den som väntar på något gott!

MARABOU, CATCH UP & PROJEKTARBETE

Det känns skönt att veta att man inte är helt bortglömd bland sina vänner när man varit hemma från skolan så pass många veckor man har varit. Tove som var på sitt vanliga glada och bra humör kom och gav mig sällskap runt halv 1. Hon hade med sig lite skoluppgifter jag missat, men hade även med sig en marabou mjölkchoklad till mig, hihi för söt! Vi drog en liten catch up och pratade om de som hänt sedan vi sågs sist och planerade även lite till på vårat projektarbete. Jag är glad att jag har dig min vapendragare!

A THING FOR COPPER

source: Michael Kors, Monki, Styloretic

Har fått dille på kopparsmycken och metallsmycken. Tycker det är fantastiskt fint. Har fått en liten idé som jag tänkt genomföra snarast möjligt. Säger inte så mycket mer om det, utan ni får väl se slutresultatet här på bloggen sen. Kan ju tala om att det handlar om smycken iallafall!

JEANSVÄST







Klippte lite i mina kläder idag. Äger nu mer en jeansväst istället för en jeansskjorta. Nu ska jag bara fundera ut på om jag kan göra nåt roligt med ärmarna, eller om jag bör slänga dom.

BUBBLEGUM, STRAWBERRIS AND SOME MILKSHAKE



  • Har målat naglarna i en rosa bubbelgumsfärg.
  • Gillar min guldiga ring jag fick i födelsedagspresent.
  • Body scrub:en som luktar helt fantastiskt (precis som tvålen jag har av samma märke) fick jag igår av min farbrors tjej, how cute?

F*CK

source
Aggressionerna när man inte kan lägga över bilder från sin kamera till datorn för att man inte längre kan stoppa in minneskortet direkt i datorn utan nu behöver en USB-sladd som skulle ha kunnat tappats bort redan innan ens födsel med tanke på att man aldrig har sett skymten av någon sådan. FUCK

"FOREVER ALONE"

Kan alla bara sluta gnälla om att de är "forever alone" idag? Ni är inte mer ensamma idag än vad ni kommer vara imorgon. Var glada för de ni har, som typ vänner och familj.

WHAT'S LEFT OF ME

Åh så bra, tröttnar fan aldrig på den här! Jävligt snygg är han i den här videon också, hehe.

WHAT DOES NOT KILL ME CAN ONLY MAKE ME STRONGER

Kom igen nu, låt dom här två äckliga månaderna gå fort så att jag får komma igång igen. Fan vad jag ska kötta.

RÄCKCOCKTAIL MED MANGO & CHILI (4 PORT)

source
Blev sjukt sugen på räkor helt plötsligt så har bett mamma köpa med sig ingredienser hem så att vi kan göra räkcocktail ikväll, det är ju så jääävla gott! Här har ni receptet som vi tänkte prova, vi skippar nog koriander och citrongräs dock. Så gör man:
  • Skala räkorna
  • Gröp ur en avokado, skala mango och gurka med en potatisskalare och skär allt i små kuber
  • Ta ur kärnorna ur chilin och finhacka
  • Rulla ihop korianderbladen och grovhacka dem och skär citrongräset i tunna skivor
  • Rulla limen hårt mot en bänkskiva (för att lättare kunna pressa ur saften)
  • Blanda samman alla ingredienser i en skål och pressa över limesaften
  • Salta och peppra
Servera eventuellt med en bit bröd.

LÄNGE LEVE LÄNGESEN

Lyssnar på Veronica Maggio och påminns om allt fint jag gjorde i somras. Fyfan vad lycklig jag var då.

RANDOM THOUGHTS

  • Skulle vilja ha en iPhone
  • Och ett fett iPhoneskal från Society6
  • Vill ta fina bilder med en systemkamera
  • Ska kanske sätta mig och rita lite snart
  • Weheartit får en alltid lika inspirerad
  • Vill uppdatera bloggen oftare men vet inte vad jag ska skriva
  • Har inga bilder att lägga upp heller så då känns det ovärt
  • Jag saknar när jag var i Sälen med min klass förra året vid den här tiden
  • Imorgon ska jag nog leta efter nya batterier och ta några bilder med min stenålderskamera
  • Hoppas bara att ingen slängt min gamla dator för där i sitter minneskortet till kameran
  • Major Minus och Up in Flames är så fina
  • Har väldigt blandade känslor angående en liten grej som jag egentligen inte borde lägga så mycket energi på
  • Granatäpple med hallonkesella är det bästa som någonsin kommit i kontakt med mina smaklökar
  • Måste köpa fler Promarkes pennor
  • Loreens låt "Euphoria" är jävligt bra

PLUS & MINUS


source: weheartit

+ vaknat tidigt trots att jag somnade runt 4 pga superbowl inatt
+ ledig från skolan
+ gjort klart en uppsats i tid
+ coldplays nya album finns ÄNTLIGEN ute på spotify
+ när mor kommer hem har hon kesella med hallonsmak, två granatäpplen och mörk choklad med sig till mig
+ världens godaste chokladbollar står i kylen och väntar på att ätas upp
+ febern har gått ner
+ hörde mamma och pappa prata lite om en resa vi ska åka på snart förhoppningsvis

- varit hos läkaren angående min feber och halsont osv
- får inte reda på vad som är fel för än på torsdag
- ljudet på min nya dator "skrapar" och "skorrar" när jag lyssnar på musik vilket jag retar sönder mig på
- måste snart börja plugga till ett prov om judendomen jag har i veckan
- min ilska och irritation har gått ut över min familj vilket jag ångrar och måste jobba på att få bort

skönt att plussen är fler än minusen iallafall. puss

SOMEBODY


2 FEB

Tjabbatjenahallåååå. Har inte avlidigt, utan det är min dator som har gjort det...Allt som fanns på datorn är borta. Bilder (en MASSA semesterbilder!!!!), musik, filmer osv osv från 2009-2012 har försvunnit och kommer aldrig mer igen. Gissa om jag blev arg? Ah det blev jag. Jävla hårdisk jävel som ska brinna upp. Hann inte ens ta en backup på helvetet. Aja. Har fått en ny dator iallafall som snart är i sin ordning, lånar min systers så länge (hehe förlåt Carolin). Så nu vet ni hur det ligger till, hörs.

RSS 2.0