14.03


COLORS

 

SUNSHINE

 
 

GOSDORP

 

BRA HELG

I fredags bjöd jag hem Sandra & Sara till mig. Vi åt tapas (så jävla götttttt), drack goda drinkar, lyssnade på bra musik och spelade lite spel. Runt halv 12 åkte vi ner på stan och träffade R plus hans kompisar. Vi hängde en stund på Bill & Bob, gick sedan vidare till Pluto, men eftersom de andra redan hade gått in och jag, Sara, Sandra och Rasmus inte orkade stå i den långa kön (fett ovärt) gick vi till Tabazco istället. Där köpte vi varsin drink och snackade lite. Mys.

 

I lördags kom några vänner hem till mig på grillkväll (skräll att jag vill äta..haha). Vi satt ute på altanen med massor av filtar, tända ljus, bra musik och god mat. Längtar så himla mycket tills kvällarna blir varmare.
 


Jag älskar dig hjärtat.


 
På söndagen solade jag och R, sen cyklade vi till Kajens i det fina (dock blåsiga) vädret och köpte kulglass med smak av frozen yoghurt (min favorit!), kiwi, saltlakris, polka och apelsinsorbet. Fan vad jag uppskattar våren alltså. Man blir så himla glad av minsta lilla sol och jag älskar att ta vara på helgen och göra roliga saker med mina vänner. 

NY KATEGORI

Jag har skapat en ny kategori här på min blogg som heter "Favoritbilder" och det är nog inte så svårt att lista ut vad som kommer komma upp här. Men för att göra det ännu enklare får ni ändå en förklaring. Här kommer jag alltså att lägga upp mina favoritbilder. Bilder som jag har hittat på internet och som fångat min uppmärksamhet lite extra.
 
Inviger genom att lägga upp en bild på ett av världens finaste djur, tigern.

JUST DO IT..

..är väl ungefär det bästa mottot, har alltid gillat den meningen. För at the end of the day är det ju bara att göra det. Att exempelvis ge sig ut på den där äckliga löprundan, gå den där milen, hoppa upp på träningscykeln eller ta sig till gymmet och köra skiten ur sig. Även fast man är omotiverad och det känns jobbigt, är det bara att göra det. Vill man uppnå sitt mål måste man genomföra vad som krävs för att komma dit. Så: JUST DO IT. As simple as that.

 

UNDRESSED

 

EFTERLÄNGTAD VÄRME

Igår var det så varmt att man kunde sitta ute på altanen och äta frukost, iklädd endast bikini, utan att frysa! Vilken lycka och SOM jag har längtat efter det! Ännu en ny bikini har jag också, och jag har redan fått lite färg på kroppen efter Turkiet samt lite fusk i solariumet. Jag och Rasmus tävlar typ om vem som ska bli brunast i sommar(...) och han har lättare än mig för att bli brun så nu jävlar måste jag ligga i...kan ju inte förlora liksom?

 


RUN BITCH

7 km på löpbandet och det var väl ca det jobbigaste ever. Speciellt dom sista 10 minutrarna, sjukt jävla sega. Men men, ibland är det bra att man är en envis jävel. Efteråt var jag helt död (och röd) så jag gick och strechade sen gleeeeeeeed jag hemmåt. Imorrn är det löpträning igen, fast med laget. Helvete

HAIR ISSUE

 
Alltså jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt hår. Hallå hallå lilla i-landsproblemet. Bilden i mitten i nyast av de i kollaget. Hade planer på att låta det växa ut (se den minsta svartvita bilden när jag har väldigt långt hår), och sedan få tillbaka min egna färg också (har ju slingat det blondt ett antal gånger, senast jag gjorde det var väl innan studenten för 1 år sen, så det är ju ett tag sen, har typ egentligen råttfärgat hår haha) Men vet inte om jag orkar spara ut det, det tar så jäkla tid juuu. Har annars funderat på att klippa det jämnare och sedan slinga det super blondt. Fick lite inspiration ifrån "Mickan" i solsidan. Det är så fint med page. Men jag vet inte..inte så platina blont som hon har, utan lite mer naturligt. Å andra sidan är det ett sånt jävla jobb att hålla det fräscht. Inge snyggt med en utväxt ju. Ajaaaaaa. Vi får väl se vad jag gör med mitt skatbo :):)

BULLS & BOSTON

Köpte två basketlinnen när jag var i Turkiet på träningsläger. Chicago Bulls har jag tänkt ha mer som en klänning nu i sommar, blir snyggt till ett par svarta klackar. Boston Celtics linnet är en storlek mindre som ni ser och lämpar sig väl bättre instoppat i ett par svarta höga jeansshorts, (om man inte vill visa hela röven då).

ROSES

Pic: by me.
 
Alltså hur underbar pojkvän? Som en helt vanlig dag överraskar mig med rosor, och säger "Man måste ju pigga upp vardagen lite!"

Blir så himla himla glad.

NEW IN

1. Mina nya jeans från Monki, 100 spänn styck. KAP!!!! Sitter som ett smäck också. 2. Gråa mjukisshorts, fatta snyggt till en brun kropp i sommar, en vit t-shirt instoppat och till det ett par röda vans eller vita air force 1. Så där slarvigt snyggt.

TODAY

Typ så här har väl min dag sett ut idag. Vaknade halv 11. Åt frukost, powerwalkade till gymmet. Var ju redan uppvärmd när jag kom dit men fortsatte ändå med att gå på löpbandet en stund. Körde armar, strechade och sen gick jag hem igen. Nu har jag duschat och hunnit äta två gånger (haha blir fan aldrig mätt). Fil & müsli samt några ägg direkt när jag kom hem. Och nyss qinoua-gröt med banan, mjölk och kanel. Sitter nu och väntar på fotbollsträningen som börjar om 1,5 h....seeegt värre. Borde verkligen plugga, men det är så jävla tråkigt så istället sitter jag och redigerar bilder samt läser bloggar. Aja hej

FRULLE

Dagens frukost består av kaffe, frökuse med skinka, qinoagröt med en skvätt grädde i (tips tips! det blir mycket godare med lite grädde i, flytande alltså) samt mjölk, färska päronbitar och massa kanel. Snart ska jag ta en PW till gymmet och köra lite armar hade jag tänkt. Hejdoo

 


NAILPOLISH

Två nya nagellack som blir fina till sommaren. Å en busig bella (som ser lite ut som en fransman eller sjöman pga klädvalet, välj själva).

 


10.52

Gymkort för 3 månader är nu köpt och 5 svettiga kilometer på löpbandet avklarade. Åh vad jag hatar att springa men fan vad jag behöver det alltså...Nu ska jag verkligen försöka köra de pass jag satt upp som mål samt sköta kosten bättre.

 

 


06.57

Du är allt för mig

20.12

Varit på stan och fikat med Emelie. Köpt 2 par nya jeans för endast 200 spänn totalt. Umgåtts samt lagat & käkat middag med min älskling. Chillat hos Jim med mina broooo's. Käkat Spicy med Sandra och snackat i flera timmar om viktiga och oviktiga saker. Hängt på Pitchers samt gått på bio för andra gången denna vecka. Köpt hängseljeansshorts samt gråa mjukis-shorts. Fått hem mina efterlängtade Air Force 1. Spelat match utan att behöva ha underställ. Å ba varit allmänt glad.

Sicken mycket braaaaaaa helg va.

:))

 


GOS


min beeeeeeebis


OVER THINKING


11.51

Denna panikångest.


JT

Känns som att det var ett bra tag sen man hörde nåt från mannen på bilderna ovanför. Men nu har han släppt ett nytt album med ett gäng riktigt sköna låtar faktiskt! Här är tre stycken jag fastnat lite extra för!

14.02

Pic: by me

Så himla svårt att veta vad man verkligen vill.

PICS 2011


RUN BITCH RUN


NIKE AIR FORCE ONE


Nya älsklingar är på väg hem till min brevlåda. Är det jag som är tokig i skor ellä???


NOTE TO MYSELF


YOU


LATELY

Använt mina nya vans i kombination med svarta jeans, vit stickad tröja och paljettsnapback.


 
Fått besök av kusiner, umgåtts med familjen under påskhelgen, firat morfar, ätit middag och massa påskgodis, gått på isen, njutit av solen på bryggan ute på Östra Holmen. 
 


Ätit god frukost i sällskap av en av mina bästa vänner, spelat badminton med mina boys samt käkat pizza på Kajens med min finaste.


 
Så himla känslosam på senaste tiden, är lyckligare än på väldigt länge men har även gråtit mer än vanligt. Trots att det är svårt att inte göra det så försöker jag att inte tänka så mycket. Ska leva och njuta av nuet.

ALMOST DONE

Vet inte hur länge jag hållt på med denna egentligen. Eller ja, den har ju legat orörd bra länge så det är väl därför jag aldrig får den helt klar. Men snart så, då ska den ramas in och sen upp på väggen! 

RSS 2.0