NELLY SHOES


HAVE A NICE DAY

Eftersom det är galet fint väder åker jag ner till Löga och schteeeeeeker med Hanna och eventuellt Tove. Have a nice day people.

SAVE THE WORLD

Älskar denna cover.

I DO IT MY WAY

Har haft en skitbra dag idag. Kändes dock lite onödigt att gå till skolan eftersom vi bara hade träning och historia. Vi gjorde dessutom inget värt på någon av de. Lite betygsnack typ, fick mitt välförtjänta VG i historia, wihu. Efter skolan åkte jag hem till den nyblivna 18åringen Carianne och åt tårta samt spelade kubb med några i hennes klass (grattis ännu än gång!♥) Efter det åkte jag direkt till träningen, kändes bättre i halsen så tränade trots att jag hade ont imorse. Förövrigt gick träningen galet bra för mig idag, var ovanligt nöjd och glad när jag gick av planen efteråt. Älskar när det går bra, och när det går som man vill!

DO



ALWAYS SLEAPING WITH ONE EYE OPEN, YOU CAN'T FOOL ME

Falskhet och missförstånd. Varför är det alltid den som verkligen bryr sig som får ta all skit i slutändan?

JAARRRÅÅÅÅ

ÄNTLIGEN KLAR MED MIN SISTA HISTORIAUPPGIFT VILKET INNEBÄR ATT ALLT PLUGG FÖR DENNA TERMIN ÄR ÖVER, SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

ONE MORE

Tralalalalalalala. Fint att man ser skuggan också, ehe. Fina tapeter va?

SMYCKESTRÄD


Såhär förvarar jag mina favoritsmycken.

GILLAR INTE ATT ALLT ÄR SÅ FEJK

Något jag verkligen ogillar med att skriva i den här bloggen är att jag inte kan skriva exakt VAD jag vill. Måste hela tiden tänka på vilka meningar jag fyller mina inlägg med. Egentligen skulle jag bara vilja skriva ner exakt alla mina tankar. Vad jag tycker om andra människor, människor i min närhet exempelvis. Egentligen borde jag kunna göra det, men risken finns ju att vissa tar illa upp, och det är det jag är rädd för. Men spelar det någon roll egentligen? För det känns ju väldigt fejk att gå omkring och störa sig på vissa människor, men sen ändå låtsas att allt är okej?



HÄJ

Första bilden, hahaha orkar inte mig själv (vad e mitt fel???????), så jävla fuuuuuul:'( Men iallafall, det jag ville säga är att kladdkaka, och framförallt kladdkaksmet är något utav det bästa som finns.

SPEACH

Sitter och försöker skriva ett förbaskat jävla tacktal/hyllningstal som ska vara klart tills imorrn, men inte fan går det bra. Har letat efter ett gammalt tal som jag höll i 9an, men har inte hittat det, fan. Orkar verkligen inte, sånt här är det värsta jag vet. Känns som att min äckliga lärare vill jävlas med mig för att hon vet att jag hatar sånt här. Har även en inlämningsuppgift kvar, om Pearl Harbor. Det är de sista plugg jag behöver få klart för denna termin och sedan tar jag sommarlov, typ. FÖR SKÖNT

I HAVE TO STOP OVERANALYZE EVERYTHING



BIKINI

Sämst kvalité på bilden men skitsamma. Under Tunapark-besöket förra helgen fick jag med mig lite nya kläder hem (ska visa er sen), men bland annat den här bikinin, loveittt. Finns på Cubus.

VI GÅR PÅ RAD, SOTIGA BARN, BARFOTAFÖTTER GENOM HELA STAN

Helgen har som vanligt gått alldeles för fort, och imorgon är det måndag vilket innebär skola igen, blä. Men jag har iallafall hunnit med en hel del. Summerar min helg genom dessa ord: Spelat golf, ätit kebab, bakat kladdkaka, solat, umgåtts med fina vänner, skrattat, solat solarium, chillat på donken i typ 40 år, ätit glass, sett folk skämma ut sig, hängt på stan, "briljerat" på fifa, lärt känna nya människor, cyklat runt i princip hela västerås, och sovit alldeles för lite. // Nu tänkte jag avsluta denna helg med säsongspremiären av Solsidan, har ju saknat Ove!!!!

Update: Tydligen var det inte nya avsnitt som jag trodde (buhu...) utan det visas avsnitt från den allra första säsongen, fett tråååååååååkigt.

NOT MY DAY TODAY

Det har verkligen inte varit min dag idag, vet att man ska tänka positivt men idag har det fan inte hänt nånting bra. Somnade "tidigt" igår (tidigare än vanligt) kl 12, och hade ingen webbdesign imorse så var ledig(okej, det enda bra med idag, hade visst fel höhö). Med 4 h sömn natten innan kände jag att jag behövde mycket mer sömn denna natt och det resulterade i att jag sov lite för länge innan jag gick upp imorse. Fick stressa för att hinna med bussen osv. Hann inte plugga till golfprovet på morgonen som jag hade tänkt, utan fick göra det på bussen istället. Eftersom jag bor där jag bor, och att skolan ligger där den ligger så är jag tvungen att byta buss varje dag jag ska till skolan. Trodde att jag skulle hinna till skolan ca 20 min innan provet skulle börja så att jag skulle kunna plugga lite då också, men icke sa nicke. Missade den andra bussen och fick ta mig in till stan för att kunna byta där till en annan buss (ah visst ni, krångligt värre) Inte nog med det så började det regna, kuuuuult. Kom dock precis i tid (okej en positiv grej till...) Provet i sig gick dock åt helvete och jag kommer nog inte få grönt kort, meeeen det skiter jag i (haha fan ska jag med ett grönt kort till när jag ändå inte kan spela golf?) I skolan, på idrotten kände jag av i mina benhinnor så kunde typ inte va med. När jag väl kommit hem la jag mig ute och solade nån timme, för skönt. Gick sedan in och la mig framför tvn och somnade, under min lilla powernap blev jag dock väckt två gånger. Först av en jävla plingklocka som skulle ringa 350 ggr, sedan av mamma som trodde hon skulle skjutsa mig till träningen kvart över 6 istället för 7, gaaaaaah låt mig få sova typ? På träningen nu ikväll kände jag av benhinnorna igen så även den gick åt helvete. Mjaaaaaaaa, imorgon blir nog en bättre dag. Och juste, grattis om du orkade läsa min bibel. PUSSSS

+

Så.jävla.trött. Ska sova i 100 år, hörs.

ROLLING IN THE DEEP

Så jävla bra. Ni läääääär ju lägga till den här låten på eran spotifylista.

I'V SAID IT BEFORE AND NOW I'M SAYIN IT AGAIN

Collage by me.

BLÄ PÅ SKOLAN

Med hjälp av några koppar kaffe(med mjölk+grädde!!♥) ska jag nog lyckas hålla mig vaken inatt för att kunna genomföra några timmars plugg. Måste göra klart en inlämningsuppgift, ett tal på 5 min jag ska hålla imorgon på svenskan. Sedan måste jag även plugga sönder till idrottsmedecinsprovet som jag har imorgon. På torsdag har jag golfprov också, vilket också är sista chansen för att fixa grönt kort. Blä på skolan.

TÄNKTE BARA SÄGA ATT

Tänkte bara säga att min blogg krånglar, så jag måste börja om från början med designen osv. Därför kommer bloggen att se lite annorlunda ut ett tag framöver, så nu vet ni det.

JUST SOME PICTURES



NO ONE KNOWS, EXCEPT ME



YELLOW NAILPOLISH


A LITTLE PART OF MY CLOSET


WRITTEN IN THE STARS

Sviiiinbrååååååååååååååååå!

DET HANDLAR OM DIG

Har varit i Eskilstuna hela dagen med min mor och syster. Galet glad över att ha hittat väääärldens finaste bikini och ett par mycket fina shorts. Har införskaffat mig alldeles för mycket nytt denna vecka för att ekonomin ska tillåta det, men tur är väl att man har en så snäll mamma. Det är dock många nya fina saker som ska få flytta in i min garderob, ska visa er senare. Några planer för kvällen har jag inte då alla verkar vara upptagna, till och med min familj överger mig buhuhu, lonely. Aja, hoppas ni har en trevlig kväll iaf!

SOLA

Far iväg och solar eftersom jag tydligen smälter in i den vita husväggen bakom mig, tchill.

HIGH FIVE FOR FIRST KISS

Hahahah jag dööööööööööööör vad söta!

WATCH AND LEARN BOYS

Det där e fan gaaaaaaaaalet!!!!1

I KNOW WHAT I WANT, BUT I DON'T KNOW HOW TO GET IT



ICECOFFEE

Dricker iskaffe och äter chokladbollar, fiiiiiiint. Har försökt lära mig att tycka om vanligt kaffe, har dock inte gått så bra, skitäckligt ju. Så det enda jag lärt mig tycka om är iskaffe, med masssssssssa mjölk och socker. Recept finns här och här.

JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER


ORKAR INTE MER

Glad över att musik finns så att jag kan ignorera världen och fokusera på mig själv, är så jävla trött på det här. Längtar bort här ifrån.

BLÄ

Pluggpluggpluggplugggggggplugggg, happ. okej. kult.

HEY SIDECUT


OBSESSED WITH GLASSES

Nya pilotbrillor från New Yorker 89 :- (Nej, det är ingen repa i det högra glaset utan det är ett hårstrå....blä.)

THERE IS ONLY ONE LOVE



CROSS

Ännu ett fint örhänge jag med hjälp av en tång satt ihop själv, både kroken och korset är från Panduro. Superenkelt!

4/5-11

Kom precis hem från matchen, en jävla förlust igen, svinarg. Hatar när resultat inte speglar matchen för fan vad vi spelade bra idag. Fick måla idag också för första gången på rätt länge, på en frispark dessutom, kändes fint. Sitter just på golvet (fan sitter jag här för?) med huvudvärk och ska alldeles strax bege mig in i köket för att äta lite mat, och sedan hoppa in i duschen. Skriver senare.

NEGATIVE ENERGY

Lämna människor som tar din energi och som istället ger dig en negativ sådan, du behöver inte dem.

FAVORITER

Två av mina favorit ringar. Bägge två från H&M.

GROOVESHARK.COM



Nu funkar ju inte Spotify längre utan man måste skaffa premium för att kunna lyssna på låtar mer än 5 ggr osv osv. Men för oss fattiglappar finns det en bra lösning, Grooveshark. Inte riktigt lika bra som spotify dock men duger ändå! Ett litet tips bara.

ÉL CLASSICO

Lax i ugn men potatis, broccoli och café de pari-sås, framför Él classico känns som en förjävla bra avslutning på dagen. Ta hem de här nu barca.

TROR JAG AVLIDER

Aldrig sett en snyggare människa, waaaaaaaaaaaaaaaaah.

EAGLE

Med hjälp av en tång, en örhängskrok och farmors gamla halsband kan man lyckas göra ett så här fint örhänge. Det absolut allra bästa med att pyssla ihop saker själv är ju att det faktiskt inte finns någon annan som har lika.

TCHILLLLLLL

Har haft en väldigt bra helg bestående av häng med fina vänner, valborgsfirande, och fotboll. Nu då? Måndag, ny dag och ny vecka. Med tanke på att träningen idag var inställd har jag bara legat i soffan och sovit/kikat på tv, värt. Borde egentligen ha pluggat, har lovat mig själv att plugga stenhårt inför de prov som är kvar och göra mitt allra bästa i skolan som jag annars slarvat med ganska mycket på den senaste tiden, fy skäms. Nu ska jag slänga i mig lite tacopaj och sedan börja med plugget, tchilllllll.

FAVORIT


FINNER INGA ORD FÖR HUR JÄVLA BRA DET HÄR ÄR

Klicka på bilden.

RSS 2.0