BRÅÅÅÅÅ


POIKJUHYGTFRD

Har typ värsta ångest av olika anledningar. Framförallt eftersom jag inte har tränat på en hel vecka, och sen för att det är måndag imorgon vilket brukar betyda skola, fattar egentligen inte varför jag har ångest för jag ska ju inte ens till skolan imorrn. LOV♥

Idag har jag hunnit med ett besök i gamla huset, en snabb sväng på IKEA (köpte en ny säng vilket betyder no more luftmadrass, wihoooooo), kikat på handbollsmatch, och mjaaaa inte så mycket mer. Ikväll är det bästa solsidan också, asnajs. Nu måste jag springa ut i köket och kolla vad fasiken folket här hemma håller på med, luktar ju bränt i hela huset!

WE DON'T SLEEP WHEN THE SUN GOES DOWN

Har haft en toppenkväll med några toppenbrudar. Lite väl mycket häng på donken kanske? hahah men det gillar vi. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, byta om, poppa lite popcorn och sen chilla vidare med en go film, hörs imorrn!

GLAD

Tack mami!♥♥

26 02 11

Precis hemkommen från stan, har fikat med två fina vänner. Nu ska jag försöka få ordning på mitt förskräckligt stökiga rum, innan jag troligtvis beger mig hem till Rebecca för en chillkväll med henne och Stephanie, blir nog finfint.

KNAS

Måste berätta om den lilla incidenten som hände vid bussen igår. Det var jag och en kille som stod och väntade på bussen, den var sen. Han frågade mig när bussen skulle komma, och jag svarade att den var sen och att den borde kommit för 5 minuter sen. Han förklarade att han hade blivit av med sina grejer på en fest, (pengar, busskort osv.) Han hade endast mobilen med sig, och den hade precis dött så han visste inte hur han skulle betala för bussresan. Han hoppades att busschauffören kunde va lite schysst och låta honom åka med ändå. Men det blev inte riktigt som han hade tänkt sig.

När bussen väl kommit började han förklara för chauffören hur läget såg ut, men hon vägrade tro på honom och sa att han försökte lura henne. Surkärringen kunde inte låta honom åka med utan sa att han fick ta sig till stan på nåt annat sätt. De två började sedan tjaffsa, killen började säga kanske lite väl onödiga saker åt chauffören men man förstod ju att han blev irriterad. Kan inte ha varit kul att först bli av med sina grejer och sedan inte kunna komma hem pga en dryg chaufförjävel som inte kunde vara lite snäll å bjuda honom på en resa, vad kostar det lixom..en tia, vem bryr sig? Låt killen få åka med för guds skull så slipper ni stå där och tjaffsa över en skitsak. Jag blev lite irriterad med tanke på hur onödigt det var att bråka om en sån grej, så jag erbjöd mig att köpa en biljett åt honom. Det fick jag göra till en början, men chauffören var ju sämst på att fixa så jag kunde betala med kort, så under den tiden hann killen säga massa dumma saker som sedan resulterade i att han inte fick åka med ändå. Hon ansåg att han varit otrevlig osv osv. Hon ringde sedan en jourbil som fick komma och hämta honom eftersom han vägrade att gå av bussen. Så ja, där hade vi stått i 10 minuter helt i onödan. 

Jag fattar verkligen inte hur människor kan vara så snåla, och hur en vuxen människa kan bete sig på det där viset (tänker på busschauffören), det är fan sjukt. Störd värld vi lever i.

HAPPY GIRL

Igår var jag duktig och gymmade med Tove, Julia och Kejhan. Efter det blev det en sväng på stan med Tove, besökte nyöppnade "Hemmakväll" för lite inhandling av stans billigaste godis, hahaha lycklig som ett barn. Åkte hem och chillade lite, drog en fin powernap på 1 h. Upp igen, dusch och fix för att möta upp Carianne, Johanna och Olivia på spicy. Ni är bra ni!♥ Åt kycklingspett med jordnötssås och ris, och pratade i 3 år som vanligt, trevligt trevligt. Var hos C fram till typ 1, då jag sen tog bussen till stan igen, och sedan hem. Lyckad kväll med andra ord.


SLEEP WELL

Skickade precis in mitt sista arbete, känns super. Lov praktiskt taget imorgon, mer än underbart. Lite tecknad film, två nattmackor med grevéost och ett glas mjölk på det här så, känns som en fin avslutning på en torsdag som denna. Klaga kan man knappast.


STRÄCKER UPP MINA HÄNDER, TROR ATT DET HÄR KAN VARA BÖRJAN PÅ NÅT STORT

Lyssnar på Oskar Linnros och längtar som en galning till sommaren.

NYA CONV

Gjorde precis en fin liten beställning hos mor min som är i USA för tillfället. Hon ska köpa nya Converse till mig och min syster, wiiiihu! Svarta & turkosa till Carolin, och lila & mörkgröna till mig. Mami vet allt hur man gör mig glad!

ONE SHOULDER

Min syster kom hem med den korallfärgade klänningen idag, och huuuur fin som helst var den. Till och med finare i verkligheten än på bild. Därför blev även jag lite sugen på att klicka hem någon utav dessa (alla är från NELLY), hade jag varit miljonär hade jag beställt alla utan tvekan. Fast tyvärr är ju fallet inte så, så jag får väl nöja mig med en. Men frågan är ju då vilken? Har svårt att bestämma mig..

SÄLLSKAPSSJUK

Förra veckan önskade jag att jag var sjuk, så att jag kunde få vara hemma från skolan eftersom jag är skoltrött som in i hell. Nu när jag väl har feber och ont i halsen, så vill jag inget hellre än att bli frisk. Okej, första dagen hemma är väl ändå rätt chill, man är ensam hemma och kan göra precis vad man vill utan att nån klagar på en eller säger åt en vad man ska göra. Andra dagen börjar man tröttna, det finns ju absolut ingenting att göra, och inte orkar man göra något heller. Missar massa träningar gör man också, konditionen blir sämre och inte nog med det kommer man få ett helvete när man kommer tillbaka till skolan igen. Att vara sjuk suger, imorrn ska jag gå till skolan, och sedan träna på kvällen, hur mycket min kropp än säger ifrån. BLÄ


IRRITERADDDSFGHYJUKILOÖPÅÄ

Trött på äckligt folk som aldrig anstränger sig och som hela tiden låter andra göra jobbet ÅT dem. Folk som är så jävla lata att de tror att de alltid kan glida med på en räkmacka. Stackars små idioter. Det här är sista gången som jag är snäll och hjälper någon, får ändå aldrig någonting tillbaka så inte fan tjänar jag på det. ARG.

SOMEBODY, PINCH ME


SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE

Goderrrrrrr morgon. Febern har lagt sig men har forfarande ont i halsen, kult. Måste ta tag i tonvis med plugg idag, men först och främst ska jag äta lite frukost och sätta mig framför tv'n ett tag. Ska förövrigt tjata på far min lite senare att han ska köpa med sig kebab när han slutar, hihi gottis. Men aja, frukost var det nu! hööööööörs.

gammal bild, jappjappppp

SÄLEN DAG 2

När man vaknade upp och insåg att det var -20 grader ute, och sedan veta att vi skulle ut och åka längdskidor på fjället i sisådär 1 mil ångrade man sig rejält att man inte lagt sig tidigare natten innan. Otroligt nog var jag och Tove uppe först faktiskt. Frukost och packa ryggsäckarna stod först på listan och det fixade vi relativt snabbt. Allt packades sedan in i bilarna och vi allihop begav oss till fjället där vi skulle åka ut på tur.


Tove e cool:P:P:P::P

Svinkallt var det men solen sken ändå, ju längre upp vi åkte desto blåsigare blev det. Vägen upp med längdskidor + packning på ryggen var helt klart jobbigast, vi alla svettades som grisar och visst hade det sina nackdelar när vi skulle åka tillbaka några timmar senare. Då höll vi på att frysa ihjäl, iallafall jag. Har aldrig frusit så mycket som jag gjorde då, mina händer dog bokstavligen.

Även denna kväll la vi oss senare än nödvändigt, Paranormal Activity 2 "underhöll" oss denna natt. Som om jag inte hade fått nog av spökhistorier och annat läskigt natten innan, nej nej självklart inte...

INTE SÅ NAJS

Ahmen det gick ju skitbra att plugga, har inte ens börjat, heja belllllll!!!!! Istället har jag ätit fruktsallad och kollat på solsidan, mycket chilligare. Mår fortfarande knas, har ont i halsen och fryser som en gnu på nordpolen. 


.LKJUIMFSE

Började dagen med fotbollsträning som gick finemang, för en gångs skull. Sedan hade vi en 3 timmars historialektion, fast den vart rätt chill ändå med tanke på att vi kollade på film (Gladiator). Kom hem runt 4 och har legat död i sängen sedan dess, mår typ helt jobbigt för tillfället. Skippar träningen ikväll också, trots att vi har cirkelgym som jag tycker är roligt, skulle kört balans idag men nu missar jag ju det, buhu. Istället för att ligga och tycka synd om mig själv, ska jag försöka få lite läxor gjorda, kult. Hörs senare, puss.

"a hej här sitter jag typ".......

HEHO

Tjohooooohohoho. Överlevde hockeyn som tur var, och visst fick man se några rejäla, fina vurpor från min sida! Gillade att åka in i sargen framför allt, fast att snubbla direkt när man gick ut från båset blev också lite utav en favorit. Men jaja, det bjuder jag på. Nu ska jag slänga i mig lite mat, duscha och sedan fara iväg till Ica och köpa något onyttigt, hej!

biffig och glad.......

HOCKEYYYYY

Det är ju seriöst nåt fel på värmen i det här huset, höll på att frysa ihjäl hela natten och inte var det varmare när man vaknade imorse heller, blä. Hatar att frysa. Appropå kallt, ska jag iväg och spela hockey med mitt lag idag, och kan man vara mer otaggad än mig? Nej, det kan man inte. Bussen går om 20 min, så måste fixa lite innan jag drar, hörs sen. PUSS

RUBRIK, AH VISST

Igår umgicks jag med Jennie ett tag på eftermiddagen, vi gick runt lite på stan fast hamnade rätt snabbt på ett fik istället. Mucho treeeevligt, var längesen jag träffade henne så det var asnajs. På kvällen umgicks jag med Philip och Chrille, var tänkt att vi skulle ha Harry Potter-maraton men det gick ju inge vidare haha, lyckades kolla klart på en film iallafall. Så det får vi ta igen någon annan dag framöver.

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit iväg till gamla huset och hämtat resten av mina saker (nästan allt iallafall), borde egentligen ha börjat fixa lite i mitt rum men istället har jag fastnat här framför datan, värt. Kvällen ska iallafall spenderas hemma hos Carianne med massa trevliga människor, så det blir nog finfint. PUSS

I brist på bilder får detta duga, gammal bild sen i höstas typ?

WHAT TO DO

Det värsta som finns är att ställas mitt i mellan två val och vare sig man väljer det ena eller det andra är det alltid någon som blir sviken.

YOU DESERVE


I'M AFRAID OF LOSING YOU



NIGHTY NIGHTY

Trött tjej, duktig som lägger sig tidigt. goder natter

-


FLYTT

Hooooola amigos. Flytten är i full gång och kartonger står överallt i huset, köket och vardagsrummet är tomt och i mitt rum ser det ut som vanligt ungefär, otippat..Självklart är jag ute i sista sekunden även när det gäller det här med flytten, javisst! Har i allafall packat ner lite filmer (läs: MYCKET filmer) och lite andra grejer. Känns bra att man äntligen tar tag i det här med att rensa det man inte behöver osv. Vanligtvis ligger det bara massa skit och skräpar i lådorna, men nu är man ju tvungen att kasta det man inte vill ha kvar. Spenderar troligtvis 2 nätter till här på Enhagen innan vi flyttar på riktigt, tiden räcker inte riktigt till för att bli klar på 1 dag bara. 

Nä, nu ska jag fortsätta plocka undan grejer och förhoppningsvis komma en bra bit idag, pusshejjjjjjjj.
Den stora frågan blir ju hur man ska inreda sitt nya rum sen?

SÄLEN DAG 1, TORSDAG

Har haft en grym helg tillsammans med min sköna klass i Sälen, hade knappast kunnat bli bättre tror jag! Det började med att vi samlades på parkeringen utanför Wenströmska, packade in ungefär 8325 proppfulla väskor, åkte i 3,5 timmar (trodde vi skulle åka i 5, phu....). När vi väl var framme vid vandrarhemmet där vi skulle bo installerade vi oss i våra rum, jag och Tove (som va de enda tjejerna, wuhuuuu;);));)) ) sov i samma rum. När vi var klara med det bar det iväg till skiduthyrningen, där vi fixade längdskidor åt alla. Sedan åkte vi tillbaka till huset, och började träna lite "teknik" på baksidan, hahah fick se några riktigt fina vurpor!

Kvällen/natten ägnade vi oss åt spökhistorier. Det fanns en sjukt äcklig tavla som föreställde ett barn som tittade in genom ett mörkt fönster, och såklart skrämmer vi upp varandra om att ungen går runt i huset om nätterna, blev ju livrädd. Inte nog med det börjar killarna knacka på dörren till mitt och Toves rum, mitt i natten (typ halv 3..), höll på att dö. Dom hade gjort upp värsta planen tydligen, fast trots att den var väl genomtänkt gick den inge vidare hahaha. Kalle hade lämnat sin mobil med "spökligt ljug" på, under min säng, men den upptäckte jag när jag kollade under sängen så att inte den där spök-ungen eller någon annan skulle ligga där under...(HAHA så jävla töntig jag vet).Tog fram mina hörlurar och stoppade dom i öronen och hoppades på att jag skulle somna och slippa höra det där äckliga ljudet. Trots att jag hade hörlurarna i hörde jag ljudet från den där jävla mobilen och jag blev alldeles stel och svettades typ ihjäl för att jag va så rädd, hahahah! Nu tänker ni säkert "men varför stänger inte idioten av ljudet bara?" och anledningen till varför jag inte gjorde på en gång (gjorde det senare) det var för att jag va ju så nojig och ville inte veta om ljudet kom från mobilen eller om det var nåt annat som lät, HAHA. Förutom mobil-ljudet hade dom knackat sisådär 340 ggr på våran dörr, utan att vi öppnat. Till en början va jag rädd eftersom det lät som någon knackade på väggen bakom mig (kunde omöjligt ha varit dom eftersom väggen låg vägg i vägg med hallen och där var det låst), men när dom sen började banka på dörren typ fattade jag att det va dom och blev lättad haha. Sedan hade dom hängt upp den där äckliga tavlan framför våran dörr, samt hängt upp massa kastruller och grejer på vårat dörrhantag som slog i golvet när vi gick ut för att ta en kisspaus. Hahaha sämst, inget gick som planerat. Tanken var att vi skulle bli rädda av mobilen, gå ut genom dörren och bli rädda för kastrullerna som slog i golvet, och sedan se ungen på väggen! Well well dom lyckades ju bra ändå med att skrämma mig, men Tove sov ju mestadels så ingen skada skedd för henne iallafall. Tror vi somnade nån gång runt 4 (iallafall jag) och var lagom döda morgonen där på..

PÅVÄG TILL SÄLEN MED NÅGRA MUPPAR

Tove & Kalle x2

HAPPINESS


SNÖSKYFFEL?

Ska precis börja packa inför imorgon, och gud vad svårt det är. Det är verkligen HUR mycket som helst man ska ha med sig. Exempelvis en snöskyffel? Vem i hela friden orkar släpa med sig en snöskyffel när man redan har MASSA andra onödiga grejer med sig. Well well, ska väl börja någon gång så att jag blir klar, ska försöka lägga mig tidigt ikväll.

WHEN I'V GOT PLENTY OF THINGS TO DO I'M ALWAYS FINDING MYSELF DOING NOTHING

Hej hååååå. Sitter och försöker komma på nåt vettigt att göra tills det är dags att bege sig till träningen, det är 1,5 h kvar och frågan är vad man ska hitta på under den tiden. Blir väl det vanliga, MAAAAAT. Eller så får jag väl kika på tv eller chilla vid datan, well well något kommer jag väl på.

Imorrn ska jag och min klass till Sälen förresten, eller ja Kläppen egentligen. Blir nog lite smått najs sådäraaaa. Ska åka snowboard för första gången i mitt liv och ja vi får väl se om jag överlever. Kl 8 imorrn drar vi, och då väntar en 5 h lång bussresa. Ska ta med mig massa godis hihi för den som ville veta.

AS BRAAAAAAAA


BE STRONG AND CARRY ON

Ville typ börja gråta idag efter löpträningen, det var så sjukt jävla jobbigt. Bättre blev det inte heller av att folk sprang om mig, kände mig totalt jävla värdelös. Egentligen hade jag velat ge upp, lägga mig på marken och bara döööööö, för fick så sjukt ont i magen när jag sprang. Men pinade mig igenom de sista varvet och gav mig fan på att inte komma sist. Och det gjorde jag inte heller.

Efter löpningen var det dags för 45 min boxning, sjukt jävla kul! Älskar boxning. Iallafall så trodde jag ALDRIG att jag skulle orka med tanke på hur jag mådde, hade 0 motivation också så kände mig svagast på jorden. Men efter sisådär 10 min kändes allt bättre och jag kunde typ köra på som vanligt.


Ahapp nu när ni varit så duktiga och kämpat igenom texten över, vill jag iallafall komma fram till att det är sjukt egentligen hur mycket mer man orkar än vad man tror, allt sitter i princip i skallen. Så...HEJA HEJA

HAPPY

Bild från nyår
Går till sängs med ett fett leende på läpparna. Nu ska jag kika på en film och sen sova så gott, nattinatti!

070211


INGEN RUBRIK

Kändes rätt ovärt att åka till skolan idag då jag i princip inte alls behövde gå dit. Hade bara träning på morgonen och valde att åka till skolan och "gymma" istället, sen fick vi dra. Min buss gick inte för än klockan var halv 12, så jag tog buss nr 11 efter jag slutat och åkte så långt jag kunde tills jag fick gå de sista 5 kilometrarna hem. DRYGT. Nu ska jag chilla hela dagen eftersom jag är träningsledig. puss

Och justja, vi vann cupen i Bollnäs, för andra året i rad! asnajs

HEY YAAAAA


HEJ DIN NUDEL

Kom precis hem och sitter just nu med musik i öronen samtidigt som jag käkar nudlar (med champinjonsmak, så gottttttt!) Borde egentligen sova, och borde ha packat min väska inför imorrn, åker nämligen på cup då. 11.00 imorgon bär det av till Bollnäs för inomhuscup. Blir nog asnajs!
fin nudelätare

H&M

Några fina halsband/armband från H&M, tråkig nog har jag inte sett någon utav dem i butik. Tänker mig iallafall att dessa kan bli fina i sommar tillsammans med ett vitt pösigt linne och slitna jeans shorts.

NY TRÖJA

Ny tröja jag köpte för några veckor sen, bäst av allt var att den bara kostade 100 spänn, från Monki är den, love it.

NÖJD OCH GLAD

Kom precis hem från skolan, skönt att sluta tidigt. Mor min var snäll och skjutsade hem mig också, bussarna går ju inte så ofta hit ut. Nu tänkte jag kolla på säsong 1 av Solsidan och äta min marabou-daim samt dricka ett glas med iiiskall mjölk, mmm nom nom.


WHY DOES EVERYTHING HAVE TO BE SO COMPLICATED?

Jag vill att du ska förstå, men jag är för feg för att förklara.

SOUNDS GOOD TO ME

Just hemkommen från träningen, fick stå och vänta ute i kylan i typ 20 min för att min skjuts va seg, burrrrrr det var icke skönt. Ska ta mig en lång varm dusch snart, stoppa i mig lite mat och sedan dö i sängen med en gó film. Sounds good to me.

.

Trött.

RSS 2.0