ÖNSKELISTA - FÖDELSEDAG & JULAFTON

 
Vintern börjar närma sig, vilket betyder att det snart är min födelsedag samt julafton. Det är inte sååå lång tid kvar tills det är min tur att fylla 20 nu! Här är min önskelista. Från Cervera finns det några vinglas & whiskeyglas som jag tycker är fina (haha kanske är lättare om jag önskar mig presentkort från Cervera istället eftersom jag inte vet vilka av dom på bilden jag önskar mig, alla är så fina). Johnny Bulls bootsen har jag velat ha ganska länge, dom bruna. Så snygga!! Tror faktiskt att dom står högst upp på min wishlist just nu. Tycker även att det är roligt med inredning så av pappa har jag önskat mig ett presentkort från Åsby Hem & Trädgård. Har siktet inne på något fint porslin från Bruka Design, har inte bestämt mig för vilken färg ännu bara. Och så drömklockan från Michael Kors.

*

Var inte rädd.


KEEP ON WALKING

 

AKRYL

 
Provade på något nytt idag - akrylmålning. Här är min första tavla. Jag satt länge och funderade över vad jag skulle måla men kunde liksom inte bestämma mig, tillslut blev jag så ivrig över att få måla så jag började kladdade ner någonting spontant. Det blev ganska bra tycker jag. Alltså åh vad jag vill jobba med konst och inredning i framtiden.

MORNIN'

1 oktober kunde knappast börjat bättre. Eller jo, om jag fått vakna upp bredvid mitt hjärta. Men annars så har jag haft en så himla mysig morgon! Älskar att vakna tidigt på morgonen när jag vaknar av mig själv och är pigg! Just nu ligger jag i sängen och har precis ätit frukost - i sängen. Har tänt en massa ljus och min fina lykta jag fick av Rasmus när vi firade 8 månader. Jag har ätit rostade mackor med smör och ost samt druckit vaniljte! Allt detta framför Nyhetsmorgon på tv. Idag är jag ledig också, sååå skönt. Åh känner mig så himla glad. Önskar att varje morgon startade så här bra.

 


RSS 2.0