THE SHOW GOES ON


+


AWESOME

Har haft en awesome dag idag. Började med en liten sovmorgon, därefter hade vi bara en lektion så slutade strax innan 12. Vädret var underbart så behövde inte ens ha någon jacka på mig när jag gick hem, glad tjej. Väl hemma chillade jag framför tv'n, åt vofflor med grädde & sylt, och sov i några timmar. Vaknade lagom tills jag skulle åka iväg på träning. Träningen va skitrolig och gick asbra idag. Älskar fotboll. Nu har jag precis tagit ett lååååångt varmt bad, och hade tänkt sätta på en film och äta lite popcorn. PUSS

DET GÅR BRA NU


ADOBE FLASH / ANGELICA BLICK

Här har vi ännu en bild gjord i Adobe Flash, fast på bloggaren Angelica Blick.

ADOBE FLASH / MONS

Tänkte väl ta och visa min kreativa sida lite grann såhär en söndagseftermiddag. Här har vi då min vän Mons, och bilden är gjord i Adobe Professional Flash, som egentligen är ett animeringsprogram, men man kan ju använda det på olika sätt höhö.

Don't you let my heart down boy, this is an emergency

Jahapp då var helgen slut vilket innebär måndag och skola imorrn, lika opepp som vanligt. Är förövrigt jävligt sugen på ballerina-kakor och vaniljcola men det är jag alldeles för lat för att åka och köpa, synd. Ska istället pallra mig upp ur sängen för att börja slipa mina väggar, spacklade ju igår. Händig kvinna, jooooo jag vet.

NATTINATTI


I AM NUMBER FOUR


Om sisådär 35 minuter drar jag iväg till stan för att möta upp Hanna. Sedan sätter vi oss förhoppningsvis på ett fik och blir tjocka tills klockan blir sisådär halv 10. Då beger vi oss istället till SF för att se I Am Number Four. Sounds good to miiiii.

*

Far iväg hem till Ida för lite lagfest, fiiiiiiiint de.

ORKAR INTE KOMMA PÅ NÅN RUBRIK

Överlevde ännu en vecka i skolan, fint de. Försov mig imorse så missade dock golfprovet, men det kanske var lika bra med tanke på att jag inte hade pluggat något alls till det. Redovisade idag också (typ det värsta jag vet för övrigt) så det känns jätteskönt att ha det överstökat. Orkade inte vara nervös över det heller, tänkte att "aja det får väl gå som det går". Brukar alltid vara så jävla nervös inför redovisningar, hatar att stå där uppe och prata ensam inför alla. Så den här gången gav jag mig fan på att inte va nervös, funkade ju rätt bra ändå så det var ju skönt. Nervositet är en av de jobbigaste känslorna jag vet så, aop. Känns as bra att inte ha nåt plugg förresten, värsta freeeeeeedom hihi.

:):)):):))):

Har ingen motivation kvar, blääääääääääää. Orkar inte skolhelvetet och svenskaäckeluppgiften :)

FOLK SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNA

Hahaha, att vissa människor kan vara så tröga, dumma, korkade, efter...ja, you name it. Och att folk aldrig slutar förvåna en, det är fan komiskt.

I CAN'T DELETE YOU FROM MY MIND


++++



ÄCKLIGAJÄVLACPHELVETEDACSIGYSV

SÅ JÄVLA ARG, FINNER INGA ORD. FAAAAAAAAN. Sluta underskatta jävla idioter. Allt man kämpat för så länge, allt är borta. Vad ska man göra när det man gör aldrig räcker till? Så i helvetes jävla trött på det här, aldrig är man tillräckligt bra, räcker aldrig till. Allt jag begär är lite mer tid, jag ska visa er, vänta bara.  Förståelse? ni fattar fan inte, ingen fattar.

+

du e så dum:)

IGUESSTHERE'SNOWAYTOREACHYOU



ADDERBITE SNAKE RING

ph. http://www.beauty-crush.com

Kan vara, eller nej. ÄR den coolaste ring jag någonsin sett, och gaaaah vad jag vill ha den. Är dock inte så pepp på att lägga ut ca $38.42 + frakt för att få hem den, fan dååå.

BIO

Kvällen ska tillbringas tillsammans med några fina vänner och en massa onyttigheter i en biosalong framför filmen "Min låtsasfru". Sounds good to me. HEJ

MY HEAD WANTS TO MOVE ON BUT MY HEART WANTS TO STAY

Har under dagen köpt mig en ny hårinpackning. Ätit mint-glass. Hämtat ut New-Body beställningar. Varit på ett kort besök hos mormor och morfar. Druckit trocadero. Ätit smörgåstårta och rulltårta. Varit en sväng på Hälla. Införskaffat mig en ny ring, samt nya örhängen.

Nu ska jag vara töntig och skriva "Dagens outfit" så, varsågoda. Ja, som sagt är ringen och örhängena nya, båda gick på 49:50:- från H&M. Fint som snus.

TRUE WORDS & AN EGOPIC


2 EXAMPLES



WHIP MY HAIR


I DON'T WANNA MISS THIS MOMENT, I DON'T WANNA LET THIS GO


BADABADABADABABDBABDBA

Jaaaaaaaaaa, jättefin bild gjord i paint jag vet, men orkade inte.
Efter en sjukt jobbig dag är ett varmt bad iallafall det minsta jag förtjänar. TALK TO YA LEJTERRRRRR

ISVAKSBAD

Blev vinst till oss, 3-2 wuhuuuuuu! Nu hoppar jag direkt in i duschen och sedan bums i säng, är helt slut. Imorrn ska det "badas" isvak med klassen, waaaaah. Har inte orkat oroa mig för det än, men imorrn när man väl står där och ska hoppa i kommer jag nog ha panik, haha usch.

Bild tagen från google

BABY I WAS BORN THIS WAY

Dagen började med att jag vaknar av en dryg väckarklocka, men stänger inte av den utan låter den ringa i 30 år, därefter stänger den av sig självt och jag somnar om. Vaknar kl 9 och inser då att min första lektion på Rocklunda började kl 8.15, fint. Stressar ihjäl mig och springer till bussen typ, och självklart ska ju busshelvetet åka iväg från mig TROTS att chauffören ser att jag ska med.....lagom arg tjej. Skoldagen gick snabbt iaf, och folket där fick mig på bättre humör som vanligt. Nu ska jag strax åka iväg på match, möter BK's P96 haha...vi får väl se hur det går. Hörs senare, pusssss.

TAKE ME FAR AWAY FROM HERE

Död, bokstavligen. Somnar jag nu skulle jag kunna sova i en vecka. Förjävligt att lovet är över för jag skulle behöva ledighet i minst en vecka till. Orkar ingenting nu för tiden. Hade prov idag också, kunde mer än vad jag trodde men tvivlar fortfarande på att jag blir godkänd, hoppas på att inte bli det så att jag kan göra omprov i slutet av kursen och förhoppningsvis få ett bra resultat då istället. Fick även tillbaka ett svenska arbete som även det gick åt helvete, måste tydligen skrivas om. Mhm, nice då. Vad fan händer med mig?


^

Skolan kan döööööööööööööööööööö.

TIRED OF NEVER BEING GOOD ENOUGH



GREAT

The Fray

.


MIN TORSDAGSKVÄLL


RSS 2.0