NO ONE


SÖKER EN CAMBRIDGE SATCHEL BAG


HELT SJUKT BRA


230811


BRAIDS


GLAD..

....är ett ord som beskriver mitt humör ganska bra just nu.

Idag var det första dagen i skolan, det var faktiskt kul att se allas ansikten igen, okej nu ljög jag. Inte allas, men de flestas. Känner mig ganska taggad inför detta år, mitt sista år på gymnasiet. Jag går i 3an nu, lite sjukt egentligen. Det var ju inte alls längesen jag satt där i aulan i väntan om att få träffa min nya klass, supernervös över att jag inte kände en enda person. Tiden går fort, ibland kanske lite för fort. Man får göra sitt bästa för att kunna hänga med. Men nu sista året ska jag verkligen lägga ner den tid som krävs och göra mitt absolut bästa. Ska fokusera på det viktiga och vad som får mig att må bra, allt annat kan utebli. Nu kör vi!

200811


THE NETHERLANDS 160711 - 260711


090711


Nu ska jag spela fotboll. Det var längesen.


Himlen luktar plast, hjältar överallt 
Allt är likadant så rym med mig inatt 


050711

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

CHILL..............


Halsont, feber och huvudvärk, tur att bloglovin finns så att jag kan fördriva tiden, har ju ett och annat nytt inlägg att ta igen.

I WANT TO GET AWAY

Det har gått ett bra tag sedan jag skrev här sist, så det kan väl vara dags att uppdatera lite igen känner jag. Hade en bäst vecka i Holland med två av mina bästaste. Hade riktigt kul trots att vädret sög, det blir ju vad man gör det till lixom. Längtade faktiskt lite hem sista dagen, men just nu vill jag bara bort från Sverige igen. Vill ha den där frihetskänslan tillbaka. Har också länge saknat en vit sandstrand och havet, och att man kan vara så pass spontan och slippa planera dagarna i minsta detalj. Jag gillar inte att planera. Hm...en sista minuten till Maldiverna, nån som är på?


RSS 2.0