KNITTED

Nytt från H&M och Lindex.

JUST BECAUSE I'M LOSING DOESNT MEAN I'M LOST

Har haft den här låten på hjärnan hela dagen idag. Har lyssnat på Coldplay väldigt mycket på senaste tiden. Kommer garanterat ha längtat sönder mig själv fram tills dess att deras nya album hamnat på spotify, dock med undantag om det skulle ske inom en ytterst snar framtid dårå. Antar att youtube får duga ett tag till.

Idag då? Jag vaknade kl 1, älskar att sova länge! Drack en fet kopp kaffe och chillidillade fram tills klockan blev 5. Då begav jag mig ner på stan. Har nog aldrig varit så stolt och glad efter en shoppingtur som då. Var i extas och superduperlycklig efter att ha insett att mina inköp endast kostat mig 279 kr! Hahahaha hur töntig får man bli egentligen. Fick iallafall med mig hela TRE stickade tröjor + ett H&M-puder, och det är fan jävligt bra jobbat med tanke på att det var sånt som jag verkligen velat ha. Nåväl. Har varit på IKEA en sväng idag också med min mor och syster. Tog en titt på/i min spegel som inom en snar framtid ska sitta uppe på min vägg (så fort vi får låna mormor&morfars släpkärra...spegeln får inte plats i bilen..). Köpte även ramar till mina kort, en jättesöt vas, och blockljus till min nya ljuslykta. Ni får se sen!! Nu ska jag forsätta lyssna på Coldplay och måla mina naglar i nån trevlig färg. Puss

PENGARNA PÅ BORDET

Hemma igen efter att ha varit både på stan och IKEA, fick med mig mycket fint hem som ni ska få se senare! Nu sitter jag tillsammans med familjen och kollar på Pengarna på bordet som går på TV4, älskar det programmet! Samtidigt äter jag kladdkaksmet och dricker mjölk, måste säga att jag faktiskt tycker mer om själva smeten än kakan haha. Aja, ni får ha en brå kväll. Pyssss å kjam.

MOT STAN


MÖBELOUTLET


Igår var jag på en möbeloutlet (om det ens heter så?..) med min mor och syster. Det fanns många fina gamla saker och jag fastnade lite för dom här korten så mycket att de fick följa med mig hem. 7 kr fick jag ge för allihop, haha snacka om gratis. Dom ska iallafall ramas in i olika ramar av antingen silver eller trä målat med vit färg, och sen ställas upp på en hylla i mitt rum. Jag är nöjd!

DRAWING


BUSY BEING LAZY

Dricker varm choklad med grädde och lyssnar på Kent.

_


BLÄ

Det känns som att något inte riktigt står rätt till när man fryser trots att man har på sig ett par strumpbyxor, ett par mjukisbyxor, en skjorta, en kofta, en tjocktröja, en morgonrock och en filt över sig. Ska bo i min vinterjacka tills det blir sommar igen. HÖRS

LIHBAW

N G U O S Y C G A D W T A . N E H I W S A B A I W Y . S P G M A C . O Y E  A Y W U. I A C A Y.

GULD


I_W_Y_S_B


!!!!


SINNESSJUKT

Jag har lärt mig att ordet hata är ett väldigt starkt ord, och som helst inte bör användas. Men vid ett sådant här tillfälle måste jag tyvärr använda mig utav det.

Jag hatar dagens ideal och utseendefixering. Inte nog med att det finns överallt i media, i tidningar, på TV, på internet osv så finns de även spår av de i leksaksaffärerna.


Den här bilden är tagen på barnens hus i Umeå, av Anna Åkesson. 

Jag frågar mig själv gång på gång vad det är för fel på människorna som står bakom tillverkningen av denna produkt. Jag blev riktigt chockad, men också arg och ledsen när jag såg den här bilden ploppa upp på facebook. Jag trodde inte att människor kunde sjunka så lågt genom att låta en sådan här leksak tillverkas och säljas. Barbiedockan har alltid fått kritik för sitt överdrivna utseende, och att göra henne ÄNNU smalare än vad hon redan är tycker jag helt jävla sinnessjukt. Vill man få småflickor att tro att det är så här man ska se ut? Och vill man att fler flickor ska drabbas av ätstörningar? Uppenbarligen, eftersom att det är precis vad jag tror de här dockorna kommer att ge för följder.

EGOPIC

Började dagen på värsta möjliga sätt genom att gå upp kl 05.00 för att fram till 10.30 hjälpa till att servera frukost åt massa fotbollsfolk. Fy.fan. Har aldrig varit så trött, och har aldrig haft så tråkigt. När klockan närmade sig 12 tog jag och Hanna bussen ner till Rocklunda för att kolla när VSK spelade. De vann med 3-2 mot Malmö, för den som undrade. Efter det åkte vi hem och chillade och har gjort det fram tills nu.  Mor min är iväg och handlar middag och det verkar som att tacos står på menyn, klagar inte! Jag och H ska väl börja fixa oss snart inför kvällen då vi hem till Anna som har inflyttningsfest, låter som en klart godkänd lördagskväll! Hare götttt.

OPS


When I see someone beautiful I tend to stare, sorry

.


MYS

Har även idag tillbringat min överflödiga tid på stan med två vänner. Vi fikade, 2 gånger. Gick i affärer och pratade massa, massa. Bestämde även att jag ska åka och simma på söndag, samt basta. Måste göra av med lite energi nu när jag inte har fotboll på ett tag, gillar att simma och då kan man ju basta efteråt också, mys!
Nu har jag äntligen kommit hem och fått landa i soffan. Har precis tryckt i mig en burk tonfisk (orkade inte göra mat..) och så fort jag skrivit klart detta inlägg ska jag byta om till mjukiskläder och chilla framför tv'n. Förstår mig inte på de som kan gå runt med typ jeans hemma?! Alltid när jag kommer hem från skolan tar jag av mig alla smycken samt andra obekvämligheter, sätter på mig mina mysigaste mjukisbyxor och gärna en t-shirt som är flera storlekar för stor.

NAILPOLISH

Kände att det var dags att uppdatera samlingen. Hatar det här uttrycket men kommer att använda det ändå: "Färgerna gör sig inte riktigt rättvisa på bilden". Den vinröda speciellt, den är något ljusare och rödare i verkligheten. Fick alla tre för 20 spänn inne på H&M, kände mig tvungen att slå till.

KING OF SPAIN

Herre jösses vad trött jag är. Dagen har varit lång och det känns som att jag har hunnit göra massvis med saker. Har äntligen upptäckt livet som inte bara består av att äta, träna och sova. Skönt att bryta lite mönster för ovanlighetens skull.

Idag hade vi lektioner på Rocklunda som vanligt, från 8.30-13.30. Tog mig därefter in till stan för att byta buss men blev istället kvar där hela dagen. Chillade med Sara på Jensen tills Sandra slutade så att vi alla tre kunde gå och fika, (note to myself: sluta ät/drick upp studiebidraget och skaffa dig ett jobb!) Efter någon timme bestående av skitsnack åkte de hem och jag fortsatte glida omkring i stan. Runt kl.18 kom mamma ner och gjorde mig sällskap och då gick vi runt och letade efter en ny vinterjacka till moi. Nu hänger en superfin lite längre kavajliknande skapelse på min garderobsdörr och jag är mer än nöjd! Tack Mami. Ska inviga den imorrn, och då får ni förhoppningsvis se bild på den också. Avslutningsvis hoppas jag att ni också har haft en bra dag! Puss

STOP OVER-ANALYZING EVERY FUCKING SITUATION


WIHO

SVERIGE TILL EM!!!!!!!!!!!!!!!!!1

KOM IGEN DÅ BRÖÖÖÖÖDER


LYSSNA BARA


JAG ÄR SÅ LÅNGT IFRÅN DIG, SOM I ETT ANNAT LAND FAST NÄRA DITT

Halsduk - BIKBOK // Tröja - GT // Shorts - CARLINGS // Skinnjacka - VERO MODA

Den här dagen gick fort, väldigt fort. Började klockan 1 nere på stan vid stadsteatern där alla treor skulle kolla på teater. Själva teatern var väl inget speciellt egentligen, rolig några få gånger men för det mesta långtråkig. Fast det hindrade väl inte mig och Tove från att ha roligt med tanke på våran bästa humor. Kejhan fick även pröva på sina skådespelartalanger genom att vara med på scenen en stund, haha riktig pajas. Runt fyrasnåret gick jag och Hanna till Rob's café och köpte oss världens minst prisvärda varma choklad + cappuccino. Där satt vi i nån timme och pratade om livet och allt vad det innebär. Är glad att jag har dig!

GOD MORGON

Lite kapten röd, kaffe och skogaholmslimpa sitter väl aldrig fel. Och för er som inte visste är allt som går att dricka ALLTID mycket godare om man dricker det ur sugrör, och ja, SMÖR E OCKSÅ GOTT!! Ha en bra dag.

03.41

Varför är det så, att så fort man kryper ner under det där mysiga varma täcket, när man lägger sitt trötta huvud på den där mjuka, fluffiga kudden, när man sagta sluter sina tunga ögonlock, när man lyssnar på sin allra lugnaste spotifyplaylist, när man försöker slappna av i hela kroppen, börjar tänka på saker som får en att ligga vaken halva natten?

SINNES


IT'S ONLY A MATTER OF TIME


TO GET SOMETHING


*

Oj jävlar..

:P

Efter drygt 3 timmar framför datorn är jag ännu inte klar med min uppsats med tanke på alla bloggar jag bara måste läsa, och alla statusuppdateringa på facebook jag bara måste gilla, och den där nya spellistan på spotify som jag bara måste göra idag. Finns för många måsten helt enkelt, synd. Men jag kämpar på så gott det går med att skriva om folkmordet i Uganda som ägde rum för ca 40 år sedan, mja. Nu har jag precis duschat och bytt om, och ska väl snart bege mig hem till Carianne för att träffa mina tjejor jag inte träffat på hundra år. Höööööööörs brorsor!!

THIS IS WHAT I'M MADE OF

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of

061011

Kom precis hem från skolan, där jag bara hade seminarium och sen fick sluta. Det gick bra för min del, så jag känner mig lättad. Känns för jävla bra att ha det mesta av alla uppgifter klara också. Bara lite kvar. Nu ska jag chilla framför tv'n ett tag, sen ska jag väl ta tag i det sista så småningom. Ovärt inlägg här men kände bara för att uppdatera. Ha de bråååå.

OUTFIT/COLLAGE

Collage gjort av mig.

Idag gled jag omkring klädd så här, helt klart en favoritoutfit. Det här är jag så mycket det bara kan bli.

KAFFE BLIR MIN RÄDDNING IKVÄLL

Sitter här i soffan med årets fetaste kaffekopp och förbereder mig inför nattens plugg. Sov gott folket, för det kommer fan inte jag göra!

JU MER DOM SPOTTAR


LALALA

ÖRKAR INTEEEEEEeeeee

INSP.


CHRISTINA AGUILERA

Tack väldens bästa mami!

_


ALWAYS SO CLOSE BUT FAR AWAY

Hade en fin helg bestående av lite käk på stan, en myskväll med go en vän, en fotbollsmatch, samt lite firande av en nybliven 17-åring. Så jag är nöjd! 

Idag har jag dock bara glidit runt här hemma och gjort absolut ingenting, fast det är skönt det också. Brukar lyckas ganska bra med att skjuta upp alla läxor till dom här ångestfyllda dagarna som inträffar i slutet av varje vecka och självklart har jag även gjort det denna gång också. Så nu sitter jag här med papper och böcker upp till knäna, men det är ju roligt det också! NOT. Nu ska jag fortsätta kolla klart en film jag satte på för nån timme sen men som jag lyckades somna till (kanske var det ett bevis på hur dålig den var eller så var jag bara trött, vad vet jag) Hoppas ni också har haft en bra helg finisar! Puss å kjaaam.

021011




(Ang bild 3, haha fint att jag fortfarande inte fått upp några lister..)

RSS 2.0