PEOPLE ARE STUPID


HELG


Bild 1: Resultatet av 1,5 h pillande framför spegeln, detta är alltså sminkningen jag hade i lördags. 
Bild 2: Jag och min syster/tiger. 

Bästa helgen på länge. Hockey i fredags med Linn, halloweenfest i lördags då många bra vänner var samlade hos mig. Avslutade helgen med chillkväll igår med mina broooo's. 

Idag börjar jag morgonen med att dricka söderte och äta persika/papaya-yoghurt toppad med mangobitar


03.13

 

Klockan är 03.13, lyssnar på gamla Rihanna-låtar och funderar för mycket, på för mycket. Kaoset i mitt huvud alltså, vore nice om nån kunde reda ut detta och bara säga åt mig vad som är rätt och fel, för inte fan verkar jag kunna fixa allt trassel själv iallafall.

EHUAWFDFIHOAHIFFASHI

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. SÅ FORT MITT LIV BÖRJAR GÅ I BANORNA JAG VILL SÅ SKA DET ALLTID KOMMA EN JÄVLA MASSA HINDER OCH FUCKA UPP ALLT. BLIR SÅ JÄVLA ARG. KAN DET BARA FÅ GÅ BRA OCH FLYTA PÅ I RÄTT RIKTNING NÅN HELVETES JÄVLA GÅNG EEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR FITTLIV

12:12

Ibland undrar jag så jävla mycket om det hela ens är värt det.

JAG ÄR

Jag är: Fruktansvärt morgontrött, alltså det spelar ingen roll när på dygnet jag går och lägger mig, är alltid lika trött på morgonen när väckarklockan ringer. En sucker för Sushi, hade jag varit tvungen att välja en maträtt att leva på resten av livet så hade jag utan tvekan valt Sushi. Rädd för droger, andar, hajar och mörker. Äventyrlig och vill resa jorden runt för att se på livet ur nya perspektiv, innan jag dör ska jag ha hoppat bungy jump och fallskärm. Väldigt fascinerad av rymden och stjärnhimlen. Jäkligt tävlingsinriktad, jag älskar att vinna! En god lyssnare och mån om att andra i min närhet ska må bra, jag lyssnar hellre på andras problem än delar med mig av mina egna. En person som älskar tecknat, vare sig det gäller film eller serier (Simpsons, Svamp-Bob-Fyrkant och Avatar - The Last Airbender är några tecknade serier som ligger mig varmt om hjärtat). Nyfiken på Asiens kulturer och tycker de verkar intressanta, jag skulle mer än gärna vilja besöka Kina och Japan. Väldigt inspirerad av personer som är drivna och tar tag i saker, de som vågar gå sin egen väg och inte bryr sig om vad alla andra tycker. Godisråtta, har alltid varit och kommer alltid att vara. Kreativ, älskar att rita och måla (haha no shit?:P)

MALLORCA

Saknar väl sol och värme lite grann kanske. Eller mycket.

02:50

 

CREATIVE

Ritar rätt mycket nu för tiden. Här är det senaste jag pysslat med. Skulle vilja börja måla med penslar snart för att variera mig lite, vattenfärg, akvarell och sånt ni vet.

CLIQUE

 
Tycker ni ska ta å lyssna lite på dom här boysen. Älskar introt haha, klicka på bilden.

STRIPES AND YELLOW

Bilder från min instagram: isabelleburlin <FÖLJ FÖLJ, hehe>
 
Lackar ju för att jag inte köpte de gula byxorna. Ynka 100 jävla spänn hade det kostat mig men jag slog ändå inte till? Smått störd i huvet inser jag nu så här i efterhand, jaja. Dom randiga blev mina iallafall.

SNAPBACKZ YEE

Älskar kepsar. Bor i dom här 2 these days, asfeta jö. 
 
ps. fin bajsarm på bild två :) ds.

Utkast: Oct. 04, 2012


RSS 2.0