*

Kärleken övervinner allt.


DREAM

pics: h&m home

Drömmer om fina ljuslyktor i olika metaller, rustika möbler, stora industri lampor, vita och ljusa rum, mysiga textiler, högt i tak och balkong med fin utsikt, stora fönster, loft, gigantisk säng med fina sängkläder, kuddar plädar filtar doftljus växter blommor och väggar som pryds av egenmålade tavlor.

Drömmer om en lägenhet,  om vårat alldeles egna, om att få bo tillsammans.

H&M SPORT

Har varit ganska skeptisk till H&M's (och även, eller framförallt Ginatricot's) sportkläder om jag ska vara ärlig. Har fått för mig att det är nå billigt skit (haha..) de tagit fram för att träning & fitness är ett hett ämne just nu. Har dock börjat ändra åsikt lite. Här är mina favoriter från H&M. Bilden i mitten - så jääääävla snyggt set! Får väl gå och klämma lite på just det där set'et om jag hittar de i butik, sen kan det mycket väl bli ett köp när lönen trillar in!

SÅNT DÄR MAN GÖR EN SOMMAR 2013

Man åker till Turkiet en vecka med sin familj, pojkvän och sina föredetta grannar. Man tävlar om den som ska bli brunast, eller man tävlar väl egentligen om det mesta. Man blir glad om man vinner och ganska så sur om man förlorar, och kanske tar man det hela på lite för stort allvar ibland. Man cyklar spontant hem till vänner för att spela kubb. Lagar trerätters och firar ett halvår med sin älskling. Tar spontana kvällsdopp i en sjö mitt inne i skogen (eller rättare sagt ser andra ta kvällsdopp i sjön eftersom man själv är för feg för att hoppa 7 meter ner till ett vatten som dessutom är fyllt av stora svarta fiskar). Man styrketränar på baksidan av sin trädgård. Lagar spenatsoppa med ägg till. Samlar ihop några vänner och försöker fånga gammelgäddan i Mälaren. Ser animerad film på bio och skrattar sig igenom hela filmen. Äter middag på italiensk restaurang med lagkompisar. Man tar för några månader farväl av en vän som ska åka och leva collagelivet i USA. Överraskar sin pojkvän med nybakad jordgubb&rabarberpaj. Spenderar tid med underbara vänner. Går på ännu mer bio. Äter ambitiösa, nyttiga och mindre nyttiga frukostar på en solig balkong med sin favoritperson. Ritar i anteckningsblocket på jobbet i hopp om att lugna nattpass ska gå fortare. Längtar efter köp av egen lägenhet och hundvalp. Badar och spelar volleyboll med sin pojkvän och hans vänner. Spelar en väldans massa kortspel och skrattar högt. Promenerar kilometer efter kilometer i soligt väder. Myser i soffan med täcke och kudde samtidigt som man hör regnet och åskan utanför. Ser spännande filmer och kryper tätt tätt intill varandra en sen kväll i juli. Åker på dagsutflykt till en annan stad för att sedan i ett shoppingcenter gå hand i hand mitt i bland alla butiker. Så stannar man på MAX-hamburgare på hemvägen och äter alldeles för mycket så att man får ont i magen. Man fikar med en vän man inte träffat på väldigt länge och pratar ikapp allt som hänt sedan sist man sågs.

Sedan plötsligt inser man att det redan hunnit bli augusti och man undrar var sommaren tog vägen. Att det bara är en månad kvar av sommaren gör dock inte så mycket eftersom att hösten redan är lite liiiite efterlängtad.

RSS 2.0