SOKKA

Här har vi ett av resultaten när jag ritat med mina promarkers! Bilden är först skissad med blyertspenna, sedan fyllde jag i konturerna med en svart kulspetspenna och därefter använde jag mina PM's.

PROMARKERS



Om inte jag har fått hjärnskador nu, då har fanimej ett under skett. Har suttit och målat med mina promarkers hur länge som helst, och förutom spritpennslukten(därav hjärnskadorna..) är de så jävla fantastiska!!!!!!! Åh det blir så fint, man kan seriöst inte måla fult med dom här pennorna, helt omöjligt! Och det är så kul, waaaaaah!! Lätt bästa presenten någonsin. Ska lägga upp en bild sen! Ska nog förövrigt göra några tavlor till mitt rum! Ska bara komma på vad det ska vara för motiv....hm. Hare göttttt mos så länge!

MORNIN

God morgon! Morgonpigg för en gångs skull. Blev förvånad att jag vaknade innan klockan 12 haha! Sitter och chillar i sängen med musik bara, ska snart ta mig upp och fixa lite frukost. Kanske drar ut på en powerwalk senare, det var längesen! Idag ska nog jag, mamma och min syster åka in till stan eller Erikslund för att kolla in mellandagsrean, kanske hittar något billigt man inte visste att man behövde..

HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

En låt som gör mig glad, och som får mig att tänka på sommaren!

GLADIS

Helloooo you egowoman
Fan vilken svårslagen vecka, det hela började med jul-os i skolan där vi fick kladda grön färg i ansiktet för att se ut som grinchen, sedan kom ett efterlängtat jullov som faktiskt ett tag såg ut att bli ett väldigt snöigt lov, sedan fortsatte det med en liten krogendebut och därefter en fin födelsedag med supergod tårta och fina presenter, det följdes utav en mysig julafton hos mormor och morfar, med massor av julmat(<3!) fler presenter och bra människor. Avslutade veckan med en jävligt rolig kväll igår. Snart är det slut på år 2011, en vecka kvar! Det har varit ett jävligt bra år, mitt bästa hittills tror jag faktiskt!

MY BIRTHDAY

Hade en superbra födelsedag igår, med mycket fika, fin släkt och bra presenter! Fick en superfin Calvin Klein-klocka(!!!!), Urbanears-hörlurar, en ny spegel, presentkort, pengar, godis och underkläder. Är så nöjd och glad så! Idag ska jag åka tilll Erikslund med mamma och köpa de allra sista julklapparna. Julafton imorrn, helt sjukt ju? Aja, ha en bra dag!

221211

Har.så.jävla.ont.i.mina.fötter.

JUL-OS_WIDÉNSKA

Hade Jul-os med skolan vilket innebär att alla klasser ska klä ut sig till något juligt samt deltaga i en massa tävlingar. Jag och min klass klädde ut oss till Grinchen, tyckte vi lyckades ganska bra! Vi vann utklädnadstävlingen men kom tyvärr bara delad tvåa i själva tävlingen när vi tävlade mot alla andra klasser. Hade varit nice att komma 1a för tredje året i rad, men men så kan det gå!

Jag och Simon!


Haha söööötisar!


Lagbild!
Söta Amanda är det som tagit alla bilder! Så duktig så!

Tove och jag - lyckliga när vi gör mål:P Vrf kollar Adam snett på oss?...........

Inge mer fokuserade...

Tove, Amanda, Anna och jag.

Langar mördarblicken!!!!!!!

Hahahaha riktiga barn:(

Kalle brooooor

201211

Kan du bara sluta vara så jävla ytlig? a bra tack.

191211

Jag måste ha den här västen.

KSJAHDYCXZIU

Hatar den där äckel samhällsuppgiften mest i hela världen. HEJDÅ MVG, TAR VÄL ETT ÄCKLIGT VG JSDAIFHUDIFHIFDAIFUHSUDFHSUIDFDS

HOME

Hemma igen, phu! Nu ska jag dricka kaffe, äta nåt och skriva klart helvetes-samhällen. Hare

POLISBILAR, ANABOLA OCH GRINCHEN

Heter man Isabelle Burlin och somnar innan klockan 1 och vaknar strax efter 6 vet man att man gjort framsteg. Vaknade dock typ 2 gånger under natten av olika konstiga drömmar. Körde bland annat bil på fel körbana, backade in på grannens tomt och förstörde gräsmattan och en massa buskar, körde in i en polisbil (woho, vad duktig!!!!!) och blev tillfrågad om jag ville köpa anabola, hahaha herregud konstiga drömmar var det ja. Känns dock underbart att jag är pigg för första gången en måndagsmorgon!

Idag börjar jag klockan 9 och slutar 10. Efter det ska jag till Malmaberg för att stå och sälja lotter i två timmar för mitt lag, fy.fan.vad.drygt.och.kallt. Men aja, det är bara att bita ihop. Sen måste jag hem och skriva klart mitt samhällsarbete och någon gång under dagen måste jag hinna förbi Rudbeck för att hämta en tomterock. Imorgon klär jag och min klass nämligen ut oss till grinchen i den årliga tävlingen "jul-os" som våran skola arrangerar för oss. Blir det en vinst för oss tredje året i rad kanske? Tagggggg!

6 DAYS LEFT

Mamma och pappa kom precis hem med en julgran! Wiho, snart ska den kläs!

HONUNGSMELON OCH INTERNETANSLUTNINGSPROBLEM

Nej, nu får jag DAMP!!!!! Har försökt publicera det här inlägget i snart 20 minuter men internethelvetet krånglar så in i helvetet det också! Hoppas det funkar nu när jag klickar på publicera, annars skiter jag fan ire.


...Ja, det är väl ungefär vad den här kvällen har bestått lite utav. Det känns dock lite småjobbigt att jag först måste skriva mitt blogginlägg i ett word-dokument, för att jag just nu inte kan publicera det direkt på bloggen pga. krånglande internetanslutning. Nåväl. Jag sitter och äter honungsmelon och har tagit en liten paus från mitt Harry Potter-film-tittande. Måste säga att de filmerna är några av de bästa som någonsin gjorts! Innan jag återgår till filmen ska jag kolla igenom lite bloggar, enligt bloglovin har jag 412 olästa inlägg. Ops...känns som någon har varit lite inaktiv på sistone?..


GIFTS

Några av mina fina presenter, tack igen!

I'M A FOOL IN LOVE BUT I'M WILLING TO STAY HERE

Julstjärnan lyser i fönstret och jag känner doften av min vita hyacint som står i fönstret. Det luktar jul. Kan knappt fatta att det är en vecka kvar tills det är julafton, och knappt 5 dagar tills jag fyller 18! Tiden går fort. Just nu sitter jag ihopkrupen på min säng och kikar på mina presenter jag fick av en massa fina människor under kvällens middag. Tack ännu en gång ni som kom! Hoppas ni hade trevligt, för det hade jag iallafall! Nu ska jag titta på disney och sedan sova hihi. Puss

131211


ANSWERS

Vinter. Vår. Sommar. Höst. Vinter. Vår. Sommar. Höst. Vinter. Vår. Sommar. Höst. Vinter. Kommer ingen vart. De pigga benen börjar gå med allt tyngre steg, men kämpar på. Som att stå still på samma ställe, fast ändå komma framåt. Länge, länge. Alldeles för länge. Det kan ju inte vara nyttigt. Ett. Två. Tre. Hur länge ska det pågå? Jag saknar svar. Söker svart på vitt. Får slöddrigt skrivna meningar som är för svåra att tolka. Snälla. Förklara. Nu. Vågar inte ställa konkreta frågor. Det krävs styrka till att fortsätta grubbla. Styrkan finns men den skulle kunna användas till annat. Hur länge orkar man vänta? Förvirring, överanalysering och oduglighet. Jag går. Har gått. Så länge. Kommit långt. Men ändå stampar jag på samma ställe. Jag kommer ingen vart.

R

Rihanna – Roc Me Out
Rihanna – Talk That Talk
Rihanna – Fool In Love
Drake – Take Care

HELA VÄRLDENS HUNGER

Lyssna bara, KLICK

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR OM MAN ÄR KORKAD DUM OCH GLAD

Att vakna klockan 3 och ligga kvar i sängen till klockan 4 känns som ett bevis på att man har en ganska fuckad dygnsrytm. Nu ska jag gå upp och äta "frukost" och om jag orkar ska jag åka iväg och köpa naturgodis och kaffe. De återstående timmarna av denna söndag ska jag plugga, och kanske se på nån film. Hare

101211

Tänder lite ljus, dricker vaniljte och äter mörk choklad. Snart är det fotboll på TV och jag känner mig ganska nöjd med min lördagskväll ändå, även fast jag har en liten hög plugg jag måste fixa.

BELLA BANANA

Hahahahahaha måste visa er den här som en vän skickade till mig! Så.jävla.söta!!!!!!!!!!!!!!

I WILL HOLD ON HOPE



SÅ JÄVLA GRYM

source

Enligt mig är det dessa låtar som Amanda har gjort bäst i Idol. Tycker också att hon är den bästa artisten i svenska Idol någonsin, så egen och unik! Tycker ni ska ta och lyssna på vinnarlåten som hon för övrigt gör så äckligt jävla bra, ny favorit!

VANILJ TE

(Hoppsan, osminkad!!!!!!) Sitter och lyssnar på musik och dricker vaniljte. Har typ blivit besatt. Jag som inte ens tycker om te egentligen (men med socker och mjölk går ju allt ner). Mmmmm nom nom.

LONG TIME


071211

Är i stort behov av en lussebulle.

INNAN & EFTER


INNAN!!!!!!!!!!

EFTER!!!!!!!!!!!1 Hatar mig själv mest i hela världen, ser ut som ett helvete och skulle aldrig ha klippt mig ännu kortare. Äckeläckeläckeläckeläckel. Kul att pappa är så uppmuntrande också, när jag klev in genom dörren sa jag, "Har klippt av mig håret och det blev askort och asdåligt, ångrar mig" och så säger pappa "Jaa, vad var det jag sa?" Just i den sekunden ville jag ta stolen som står i hallen och kasta den på han. Ska ha toffs på mig livet ut, hejdå.

071211

Glädjen som uppstod när jag tittade ut genom fönstret nyss och insåg att det låg en massa snö på marken! Hihi, riktigt barn. Egentligen så borde jag inte sitta här och skriva utan jag borde ta mig en dusch, sminka mig, klä på mig och springa till bussen. För jag antar att det är var mornar blir när man vaknar 30 min efter att klockan ringt, stressiga alltså. Justja, idag blir mitt hår ännu lite kortare och jag ska lägga i några slingor också, wuhu! Ni får se bild när jag kommer hem. PUSS

SILVERTOPP

Försökte att få bilden att se någorlunda fin ut men lyckades väl inte så jättebra, och för er som gillar glasyr får ni ett gratis recept också, varsågoda! Dock var det inte glasyren jag ville skulle vara i fokus, utan mer min nagel. Kul att mina händer ser ut att ha åldrats sisådär 40 år i förtid också. Aja, pysslade lite med naglarna och fick fram detta. Lovar er att det ser finare ut i verkligheten.

TAYLOR LAUTNER IN PROGRESS


MORSNING KORSNING


REAL

Idag hörde jag talas om den här videon som är ett svar på Jonahs första video(kolla mitt förra inlägg). Jag blir så otroligt glad av att se att det finns människor i världen som verkligen bryr sig, som är äkta, som är på riktigt. Ta en titt så förstår ni!

Videon jag la upp igår visade sig vara fejk (fast det kan man ju aldrig säkert veta, men kolla här om ni vill) Jag tycker att det är ganska sjukt att man kan fejka något så pass allvarligt. Jonah som han kallar sig, får iallafall skylla sig själv nu om han inte gillar sitsen han själv satt sig i.

_

Äe men vet ni vad? Godnatt.

Det gör riktigt ont i hjärtat att se den här videon. Jag har så svårt att förstå hur människor kan vara elaka mot varandra.

HAAAAA EN BRÅ DÅG

Hello! Hade en trevlig kväll igår, synd bara att jag inte kunde hänga med ut på krogen tillsammans med de andra. Får hålla ut i 3 veckor till! Nu ska jag äta lite frukost, duscha och fixa mig och sen åker jag till Erikslund shoppingcenter och letar lite julklappar med min bästa brooooooooor. Ha en brå dåååååg folk!

!!!!

Ikväll firar vi Emelie som fyller 18!!!!!

ÖNSKELISTA!

Gjorde en liten bild i SAI med några av sakerna jag skulle vilja ha i födelsedagspresent!

031112

"Godmorgon"! Vaknade för en timme sen ungefär. Så jäkla skönt att äntligen få sova ut efter att ha gått upp tidigt hela veckan. Just nu ligger jag och kollar på Idol-reprisen. Det blir Robin och Amanda i finalen. Synd att Moa åkte ut men det viktigaste är att Amanda är kvar! Jag tror att Robin kommer vinna allt, men vi alla vet ju att det brukar vara 2an det går bäst för sen! Nu ska jag krypa in i min gosiga morgonrock och ta mig till köket för att äta lite frukost. Bästa och godaste målet på hela dagen hihi! Hörs sen. Puss

I AM TITANIUM



RSS 2.0