MINI

Favoritbild på mig när jag var liten (hade dock inte så där stort huvud...det är ett foto jag tagit kort på med mobilkameran, och vinkeln jag tog bilden ur gör att jag ser ut som en Mushroom ur Super Mario..) Nåväl, ser ju lagom allvarlig ut med en liten kåmpis på armen :)))

NAILS

source
Asballt jö!!!!!

MIRROR

Nåt som kommer gå på repeat ett tag. SÅ.jävla.BRA.

20:58

Åhhhhh jag blir så jävla trött på mig själv.

200412

Hade en awesome kväll med bra människor igår. Synd bara att mina lockar blev mindre lockiga desto längre in på kvällen vi kom. Men jag é inte bitter!

FRIENDBRACELET

source
Älskar detta, det känns lixom som att det är aaaasamycket jag över det hela.

ALIEN

En gammal.

23:00


TURKIET 2012

Lite bilder tagna med mobilkameran. Var som sagt på träningsläger i Turkiet med mitt lag, VIK. Vi bodde i Side, på ett hotell som heter Club Grand Aqua. Vädermässigt var det ungefär 25 grader och sol alla dagar förutom en då det regnade. Vi tränade 2 pass om dagen, och spelade 2 matcher. Resten av tiden umgicks vi, solade, badade och åt mat(!!!) Har haft en superbra vecka.

Kändes mer än okej att lämna ett snötäckt Sverige för ett soligt Turkiet.
Jag fick fönsterplats (wiho!) Förövrigt så gillar jag den här bilden mycket.
Haha fulaste ever, men det här var iallafall vad som stod på våra bord inne i restaurangen.
En tom pool, vilket jag förstår med tanke på att den var äckligt kall.
Den del av hotellet vi spenderade mest tid vid.
Matilda steker:P
Bad efter volleybollturneringen. Det var skönare att bada i havet än i poolen.
Marknad, visar i ett annat inlägg vad jag köpte.
Anita och Elisabeth :P:P

14:19

Hittade en asafin topp idag på stan.

16:27

Heeeeeeeeeeeeeeeej. Nu är jag hemma igen efter en awesome vecka i turkarnas land. Har spelat fotboll, solat, badat, sovit, ätit mat, ätit mat och ätit mat. Slänger in lite bilder sen, för nu ska jag packa upp osv. Hörs

.

Har haft ett bra lov så här långt. Har umgåtts med vänner, fikat, shoppat, ätit mat, tränat, varit på studentkryssning, dansat på krogen med roligt sällskap, chillat och packat. Imorgon beger jag mig till Turkiet med laget. Skönt med en extra veckas ledighet. Sooo, jag antar att vi hörs när vi hörs. Kommer hem på lördag nästa vecka i vilket fall som helst. Ciao!


22.10

Känner mig just nu som en levande död, ska sova ut ordentligt imorrn. Måste också säga att studentkryssningen var så jävla rolig!!!!

11.31

Älskar att vakna av att solen lyser in genom persiennerna.

23:48

source
Har fikat med fina Linn idag, köpte även en del saker jag ska ha på mig imorrn på studentkryssningen, bland annat kjolen i ormskinnsmönster från GT. Hoppas, och tror att morgondagen blir rolig, för jag är sjukt pepppppp! Hoppas dock att människorna som ska med har lite vett i huvudet och inte följer temat: Beach! Vill helst inte se några lättklädda sliskiga tjejer och killar ombord..

11:39

Dricker kaffe och lyssnar på P3, vuxenpoäng eller pensionärsvarning?

01:30


RSS 2.0