GOTT NYTT ÅR!


.


INMYDIRECTION.DEVIANTART.COM

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN DEVIANTART-PROFIL.

YOU CAN'T EAVEN IMAGINE HOW MUCH I MISS THAT PLACE

Jag vill vara brun igen, kunna bada i havet och bara må prima, fan ta Sveriges väder, och speciellt vinter!!!!

HELT SJUKT JÄVLA BRA

Ni måste VERKLIGEN lyssna på den här, så jääääääääääävla bra!

NEWS IN MY WARDROBE

Ibland är det bra att ha en mamma, eller det är bra att ha en mamma ganska ofta faktiskt. Men nu är det såhär att hon rensade sin garderob igår, och tror ni inte att jag hittar massa fina plagg hon inte har använt på åratal? Trots att jag inte köpte nånting på mellandagsrean så har jag ändå fått några fina plagg in i min garderob, och det bästa av allt var ju att dom var gratis hihi. Tack mami!


Älskar tröjan hihi, har mer att visa er sen!

STOP THINKING, JUST ACT.



SCREAM IT OUT LOUDER

Nya ringar från h&m och cocoo.se  -  hahahaha och varför ser min hand missbildad och rosa ut för?...

?

Varför?

BEHIND THESE CASTLE WALLS


*


<3

Åh, idag är jag glad. Började dagen med julavslutning, känns super med lov, äntligen! Verkligen välbehövligt. Min klass sjöng för mig idag också, jag satt i mitten på en bänk medans dom stod i en ring runt mig i idrottshallen och sjöng hahaha, söta... Har fått massor av fina presenter av släkt och vänner, samt ätit god lunch med två av mina bästa vänner, fikat med mormor och morfar + familjen. Snart ska jag iväg till Sandra då vi ska laga en god middag och "fira" mig igen, samt byta lite julklappar. Nu ska jag iväg och lämna syster min i köping, sedan åker jag och mamma iväg och köper en julgran! (KATASTROF typ att vi inte har köpt nån julgran än!)

B-DAY

HIHIHIHIHI 17. glad tjej


UNTIL YOU GET THAT FREEDOM

2 dagar till min födelsedag, 2 dagar!! Känns jättekonstigt men jag längtar som tusan, jag fyller ju typ aldrig år haha! Sedan är det julafton på fredag också. Jag brukar gå omkring och längta efter den dagen hur länge som helst, men i år har jag haft tankar på massa annat så har inte hunnit riktigt. Dagarna har bara flutit på och så nu, vips! så är det snart julafton, knas.

Idag ska jag sova tidigt, fick ca 5 timmars sömn inatt, på grund av en viss samhällsuppgift som jag och Freddie var tvungna att göra klart, haha förstå hur dåliga vi är på att plugga när vi inte ens hinner göra klart 9 uppgifter på 4 timmar! Well well, nu är det bara psykologi-uppgiften som ska göras och lämnas in, sen är jag friiiiiiiii!

PONCHO

Sånt här tycker jag är himla fint, tänk er ponchon med ett brunt bälte i midjan, super fint. Dom här är från Zara och kostar lite över 1000 lappen, skulle svida lite i plånboken om man klickade hem en, så jag får hoppas att jag hittar något billigare alternativ någonstans.

COCOO.SE

Vad enkelt livet hade varit om man hade varit rik, och vad snyggt man hade klätt sig. Att vinna några miljoner på lotto hade ju inte varit helt fel, hade garanterat, LÄTT klickat hem alla dom här sjukt snygga ringarna från cocoo.se ÅH vad jag vill ha dom, allihop!

Är lite extra kär i "rustningen" och den långa ringen med svarta stenar, tror faktiskt att jag ska beställa dom två efter jul, när man förhoppningsvis har fått lite mer pengar. Gillar även fågelhuvudet också, skitsnygg!

WHO SAYS I CAN'T BE FREE, FROM ALL OF THE THINGS I USED TO BE

Fick med mig en superfin ring och ett fint halsband från H&M idag när jag var på Hälla. Köpte även en kavaj från monki, ÄNTLIGEN! Har velat ha en hur länge som helst, men det har inte blivit av att jag köpt någon, men nu så är det gjort iallafall. Bild på den lägger jag kanske upp senare, får ta en "dagens outfit"(HATAR det ordet haha..)-bild någon gång när jag har den på mig.


Längtar tills jag flyttar förresten, orkar inte bo här längre! Sitter ju och ruttnar, roligt liv. Imorgon ska jag gymma också, skittråkigt. Hatar att gymma, och att vi har samling kvart i 11 gör ju inte saken roligare direkt. Det innebär alltså att jag måste gå upp klockan 10, blööööh. Jaja, ska försöka hitta något r o l i g t att sysselsätta mig med nu, tjingtjong.

"STOR TJEJ"


Haha hittade lite gamla bilder på datan, och på dom flesta bilder här är jag väl 14-15 år, gick alltså i 8an eller 9an när dom här bilderna togs. Ser ut som ett barn ju?.....

BLOGGAR GENOM MOBILEN

Sitter i bilen påväg hem efter en liten shoppingrunda/julklappsjakt med min syster på stan. Ikväll ska jag hem till Johanna och träffa henne, Olivia och Carianne, sjukt längesen vi sågs allihop så det ser jag fram emot. Men först ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite Spicy, asgott hihi. 


DET SOM INTE FICK HÄNDA, HÄNDE. OCH NU ÄR ALLT FÖRSTÖRT, TACK.


WHILE I'M AWAKE HE'S NO TROUBLE SLEEPING

JAG VILL HA NYA KLÄDEEEEER..

CHRISTMAS LIGHTS


DIN OSÄKERHET LYSER IGENOM, DU BEHÖVER INTE SÄTTA PÅ DIG DEN DÄR MASKEN. JAG VET VEM DU ÄR EGENTLIGEN, OCH DET VET DU OCKSÅ.


Är så jävla trött på människor som inte kan vara sig själva. Jag tycker det är så sjukt pinsamt. Människor som ständigt måste få bekreftelse av andra. Personer som inte vågar vara sig själv för att de är rädda för vad de andra ska tycka. Varför inte bara vara sig själv och bli omtyckt av riktiga vänner för den just DU är? Asså jag förstår inte riktigt. Sluta bara försöka leva upp till andras förväntningar, sanningen kommer ändå alltid ikapp dig förr eller senare. Sluta döma andra, och sluta svansa efter de du anser ha "högre status". Jag ser sånt här dagligen och jag ser sånt här så sjukt tydligt, och det gör mig verkligen riktigt irriterad. Folk som hänger efter andra i hopp om att höja sina statusar. Folk som så fort de går ut genom sina ytterdörrar förvandlas till helt andra personer. Vad är det egentligen som är så viktigt att uppnå?

"BE YOURSELF, EVERYBODY ELSE IS TAKEN"


BUSSCHAUFFÖRSJÄVEL

Varför kan busschaufförer aldrig vara trevliga? Blir så sjukt irriterad!!!!!!!

Jag skulle vara snäll och hjälpa en gammal gubbe med sms biljett. Min kompis går in framför mig och jag ber henne fråga busschauffören vad det ska stå i smset för en vuxen-biljett. För det första, sitter han och lyssnar på musik och hör inte att vi frågar, sen när jag frågar igen vad det ska stå i smset så dumförklarar han mig och säger "Om du hade kollat på den lilla gula rutan där borta vid busstidtabellrna hade du vetat vad det skulle stå!!" Jag försvarar mig själv och säger "Men herregud, kan du inte bara säga vad det ska stå, det borde du väl veta?!?!" Till svar får jag "Nej, du får gå ut och kolla själv!" åhhhhh ÄCKEL.


Sämst bildkvalité, I know.


HÄR SITTER JAG OCH HAR DET BRA


Jaa....här sitter jag och har det bra. Lussegifflar (gifflar med smak av lussebullar för den som inte fattar) och Mountain Dew-dricka de ä gräjär de! Kommer förövrigt ångra att jag la upp dom här skitfula bilderna hahaha..

YOU WILL NEVER GET THE CHANSE TO HURT ME AGAIN


ÖPLKJHNBGVH

JUAISDHASDINSA ASSÅ ÅÅÅÅH, FÅR HJÄRNBLÖDNING AV DIG DIN IDIOT



+ Att du inte fattar gör mig ännu mer arg, jävla rövslickare. 








åhhhhhhhhhhhhhh ARG

GOTTIS

Städar ännu en gång (och ja, det är minst lika stökigt som det var innan jag städade förra veckan...) Vi ska ha visning imorgon, så därför är alla här hemma stressade och lättirriterade, så det känns säkrast att hålla sig undan hehe. Har precis blivit klar med mitt rum, kanske behöver dammsugas lite men det gör jag imorgon isåfall. Nu ska jag måla naglarna och tjata lite på mamma så att vi kan åka iväg och köpa godis och hyra film.


GOOD DAYS ARE GONNA GET BETTER


23 MINUSGRADER

Idag när jag vaknade var det -23 grader ute, INTE OKEJ. Men då kom iallafall vantarna som mamma stickat till användning. Störd som jag är gick jag till skolan idag trots att jag bara sovit en halvtimme. Somnade runt 6 imorse, och gick upp en halvtimme senare. Konstigt nog har jag varit glad och hyperaktiv hela dagen, thumbs up I guess!

På samhällen spelade vi ett roligt spel där vi blev indelade i olika lag, respektive lag skulle sedan få styra över ett påhittat land. Man skulle utse stadsminister, finansminister osv, och sedan försöka få sitt land så bra som möjligt genom att kanske sammarbeta med andra länder, föra krig, kompromissa osv. Låter kanske hur tråkigt som helst, men det var skitkul iallafall!


Nu ska jag lägga mig framför tv'n med ett glas cola, är hur törstig som helst. Somnar gott inatt gör jag säkert också av olika anledningar hihi, puss!

RSS 2.0