ADELE


PACKA PAPPAS KAPPSÄCK

Packa packa packa, känns som att jag ska vara borta i ett halvår med tanke på hur mycket jag tar med mig. Känns också som att jag kommer glömma nånting bara för det...Tar lite pauser titt som tätt och har hamnat framför datorn nu igen, som ni kanske märker. Ikväll ska jag kolla på bio med Hanna och Markus, sista Harry Potter filmen, skit tråkigt att detta är sista filmen, har ju typ växt upp med HP-filmerna och nu helt plötsligt är det slut? Buhu. Nu över till en helt annan sak, jag kommer inte uppdatera på sisådär 10 dagar eftersom jag åker till Holland, IMORGON!!!! Hoppas allt går som planerat och att jag inte glömmer massa saker, eller hamnar fel osv osv. Hoppas hoppas.

MOONLIGHT SHADOW

Haha ehm jag vet inte varför jag valde jordens depplåt, men skitsamma. Den var rolig att sjunga :):):):) Sjunger förövrigt lite cp, fel och innan musiken på vissa ställen, men väffffäään gör det. Sen kan jag ju passa på att berätta att batteriet på min kamera dog så det är därför jag inte hinner sjunga klart hela, hehe.

RÄDD ATT JAG JAGAR INGENTING

"Det är inte så att jag tror att man inte är viktig om man inte har någon, för det gör jag inte, verkligen inte. Jag tror att man aldrig riktigt kan veta vad man vill med någon annan för än man vet vad man själv vill - helt och hållet. Det finns många människor som är i relationer av ren komfort - eftersom de inte vill vara ensamma. Och det är sorgligt. Jag kan stolt säga att jag har behandlat ensamhet, och jag är inte rädd för att vara ensam. Jag är inte rädd för min självständighet och jag är inte rädd för mitt egna sällskap. Utan jag är stolt. Jag är glad över att jag har blivit en stark och sansad person, genom den långa tid jag har haft att överväga om mig själv, min omgivning, mina känslor och mina åsikter. Jag har kunnat fundera med ett klart huvud, ett huvud som inte blivit rörigt i dimman av en relation. Av dessa skäl är det kanske bra att det tar mig lång tid att hitta någon, eftersom jag tror att när det händer, kommer jag att kunna hantera det och göra det bästa utav det.

Men fan, ibland blir jag bara så trött på att vara ensam. Jag blir trött av att hela tiden bara behöva lita på mig själv. Jag har kommit till en punkt där jag har fått alldeles för mycket tid att tänka. Mitt hjärta har blivit till ett spindelnät på grund av människor jag mött och de erfarenheter jag har fått hittills. Jag tror att min fantasi har fått alldeles för mycket tid och på så sätt har jag väldigt specifikt kunnat designa vad mitt hjärta vill ha. Jag är rädd för att verkligheten aldrig kommer kunna jämföras med det ideal jag har tänkt fram. Min otålighet och en väntan av att försöka hitta det jag tror är bäst för mig, har börjat slita mig i stycken. Hur lång tid kommer det egentligen att ta?

Det känns som att det är omöjligt eftersom jag har gjort det omöjligt. Jag vill ha magi. Jag vill känna en intensiv dragningskraft mot någon. Jag vill att min och hans värld bara kraschar in i varandra. Jag vill ha fyrverkerier, fjärilar och magnetism. Jag vill ha något stort, något spännande och nytt. Och allt detta vet jag att jag inte kan få på egen hand. Jag är rädd att jag letar efter ett super orealistiskt ideal som jag har skapat för mig själv. Jag är rädd att jag jagar ingenting." - Leloveimage

Jag hade inte kunnat beskriva det bättre själv, fan vilken jävla bra text.

 


3 DAYS LEFT

T-shirt - H&M// Shorts - Mammas gamla// Klocka - Malta// Halsbandet är från nån gammal fridatidning

Kom precis innanför dörren. Har varit och käkat på Gränden med mina tjejor, fläskfilé med pommes och beasås - så jävla gott. Nu ska jag fortsätta leka duktig och tvätta resterande kläder som jag ska ha med mig till Holland. Åker om 3 dagar!!!!!!

HOUSEWIFE


Har en tendens att fastna vid datorn alldeles för länge när jag väl satt på den (kom på mig själv alldeles nyss sitta och läsa en massa bloggar, fast det inte var det jag skulle göra vid datorn...) Nåväl. Tro det eller ej men jag skulle faktiskt klara av att bo ensam (Aa juste mamma!!!!), trots att det 9 av 10 gånger ser ut som ett bombnedslag i mitt rum. Har precis belönat mig med en kopp kaffe (fett vuxen:P) eftersom jag städat i köket, plockat ur och i diskmaskinen och tvättat. Ska nu alldeles strax gå ut och hänga upp tvätten och sedan fortsätta med det andra som ska tvättas, efter det ska jag laga lite mat. Har redan överträffat mina förväntningar, gud vilken duktig hemmafru jag är.

I WANT A NEW RAINCOAT


imfancy

NEVER REGRET


A SKY FULL OF LIGHTERS


7 DAYS


SMOOTHIE

Idag har jag och Hanna ätit, degat, ätit lite till, gått på stan, ätit glass, gått lite till, sedan ätit ännu mer glass och sen glömde vi gå in på VILA(!!!!!), fan...Eftersom jag "inte fått nog av mat" idag så känner jag att det är dags för en smoothie (du skulle ha varit kvar här hanna, då hade du också fått!!!) och en bra film. Hörs imorgon, puss.

BLACK SHORTS

Svarta höga shorts (Nya förresten!) - Carlings // Linne - Forever21 // Halsband -H&M // Virkad kofta - Lindex

GLÖM INTE BORT!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Fortsätt gärna att rösta på min klänning hihi!♥


VÅRA BRISTER GÖR OSS TILL MÄNNISKOR




Bildkälla

EN SÅN DÄR LITEN LISTA


Tjeeeeeeeeeena :P


Du heter: Isabelle Vivianne Burlin

Smeknamn: Issa, Kisso, Izz, Bullen, Burre, Burlin, Ibb, Isballe, Bell, Bellis, Bella, 
Låt som när du är ledsen sörjer till: Vadå sörjer, fan e det?! Jag är glad!
Vad tror folk om dig: Social, trevlig, rolig kanske? haha jag vet inte..
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt hår och mina ben.
Hur imponerar man på dig: Någon som kan vara sig själv rakt igenom, som står för vad den tycker och som kör sitt egna race lite grann. En människa som känner sig trygg i sig själv, en med bra självkänsla helt enkelt.
Brukar du skratta för dig själv? Jamen självklart, mina skämt är ju dom roligaste.
Äger du några converse: 6 par.
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Är du allergisk mot något: Nixpix
Hur svarar du i mobilen: Mobilen: ”Hallå?” / hemtelefonen: "Hej det är Isabelle!"
Brukar du komma i tid: I skolan, ja. annars inte haha…
När mår du bra: Bland vänner
Vad saknar du: Farmor<3
När brukar du oftast gå och lägga dig: Alldeles för sent.
Är du blyg: Nä inte direkt
Sysslar du med någon idrott: Yes, fotboll!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det tror jag faktiskt.
Har du spytt offentligt: Japp, usch.
Är du bortskämd: Lite kanske…
Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag se Petter och September spela på Västerås Cityfestival, tillsammans med mina vänner.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Jag vet faktiskt inte..
Vad längtar du till: Holland!!!!!
Vad använder du för schampo: Det som står i duschen...
Hur gammal är du: 17 år (93a)
Tycker du om någon just nu: Javisst, jag tycker om en massa människor!
Är det okej att gråta: Absolut
När grät du senast: Hm…längesen, av glädje tror jag det var också.
Är du bra på att laga mat: Jag kan om jag vill.
Vilken är din favoritglass: Bananglass!!!!
Vad äter du helst när du ser på film: Godis.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska, helt klart.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Japp.
Biter du på naglarna: Nej, usch!
Röker du: Nej, usch!
Hur ofta tränar/motionerar du: Flera gånger i veckan (fotboll).
Senaste låt du hörde: Lars Winnerbäck - Hugger i sten.

 

Nu ska jag fan sova, god natt på er. Fast jag kan ju lika gärna säga god morgon också.


HAPPY



DANIEL ADAMS-RAY





Bildkälla

Cityfestivalen drog igång här i Västerås igår. Älskar när det händer saker i här, som den här festivalen och Powermeet som börjar nästa helg också. Annars brukar den här staden vara ganska(läs: väldigt) död. Igår umgicks jag med Julia och Gabbi, mucho trevligt. Har lyckats få lite färg igen då vi låg och pressade på löga hela dagen. På kvällen drog vi oss in mot stan för att kolla på Daniel Adams-Ray när han uppträdde, helt underbart. Så jävla snygg, är typ kär. Efter det mötte vi upp några fler tjejer och eftersom vi tyvärr inte har åldern inne kunde vi inte gå in i öltältet utan vi satte oss i Vasa och chillade istället. Lite senare fick vi även trevligt sällskap av Joakim och två andra sköna killar. Avslutade kvällen med ett nattbad på piren och slocknade sedan hemma hos J och G runt 3. En lyckad dag + kväll med andra ord.

29/6-11_WEDNESDAY_HANNAS_B-DAY


Bild lånad av Anna.

Vaknade upp hos Julia, rullade hem på cykeln för att byta om/fixa mig innan jag skulle vidare för att äta brunch hos nyblivna 18-åringen Hanna. Tog bussen till henne vid 12, blev hämtad i en vit suuuuperfin Cadillac på Kolbäcks järnvägstation. Väl hemma hos henne väntade redan några hungriga tjejor. När alla hade kommit blev vi bjudna på smoothie, pannkakor, scones, melon, och lite annat smått och gott. Efter maten chillade och fikade vi i det fina vädret innan vi begav oss till en brygga för att bada. 25 grader och sol = svensk sommar när den är som bäst. Tog bussen hem halv 5, och strosade runt lite på stan innan jag åkte hem och chillade. Hade en väldigt trevlig dag, och jag hoppas också att du hade en riktigt bra födelsedag Hanna!♥

RSS 2.0